Fitness

#echipament sport #pantofi sport

5 piese sport care sa nu-ti lipseasca din casa

O fi de la lucratul de acasa sau de la dorinta de a purta mereu ceva comod aceasta ascensiune a stilului sport in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim despre femei, barbati sau copii, cu totii apreciaza mult mai mult un tricou si o pereche de pantofi sport decat camasa si ghetele.


Brandurile de haine si accesorii sport scot pe piata tot felul de colectii noi, ceea ce este imbucurator pentru cei pasionati de acest stil.


Exista insa cateva piese atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii care sunt atat de clasice incat oricat de noua ar fi colectia, tot le include. Aceste piese evergreen sunt cele mai iubite de catre toata lumea si cele care vor rezista trecerii timpului. Piese vestimentare si accesorii sport pe care sa le ai

Indiferent daca stilul sport este cel dominant in garderoba ta sau nu, noi credem ca nu trebuie sa lipseasca din ea urmatoarele articole vestimentare si accesorii. Odata ce le vei imbraca sau incalta, te asiguram ca te vei indragosti de ele si vor deveni printre preferatele tale.

1. Tricouri sport

Pentru femei, barbati sau copii; pentru mers la sala sau la plimbare in parc, tricoul sport este acea alegere pe care iti vei dori sa o fi facut mai devreme.

Alege-le pe cele de la branduri cunoscute ca Nike, pentru ca experienta de zeci de ani de zile in domeniu isi va spune cuvantul. Atunci cand un brand este specializat pe un anumit stil poti sa fii sigura ca nu te va dezamagi.

Tricourile sport sunt fabricate din cele mai calitative materiale si au un design minimalist, care va arata la fel de bine si peste ani de zile, chiar daca moda se schimba.

2. Pantaloni sport

Doar pijamalele pot intrece pantalonii sport atunci cand vine vorba despre cat de comode sunt, insa nu este inca socially acceptable sa iesi la plimbare sau sa mergi la birou imbracata asa.

Atunci cea de-a doua optiune din punct de vedere al comoditatii sunt pantalonii sport sau cei de treining, asa cum le mai spunem.

Acestia se impart in doua categorii: cei special creati pentru antrenamente acasa, la sala sau in aer liber; si cei de purtat la diverse ocazii sociale sau prin casa.

Ambele modele sunt fabricate din materiale potrivite pentru activitatile specifice si de inalta calitate.

3. Hanorace

Hanoracul este acea piesa vestimentara care nu poate sa lipseasca din nicio garderoba. Ba uneori este bine sa ai cel putin doua, pentru ca mereu se va gasi un prieten sau o prietena care are nevoie de unul atunci cand vine in vizita.

Sunt poate piesele vestimentare cele mai versatile din gama celor sport, pentru ca se potrivesc mai multor ocazii pe deoparte si pentru ca, indiferent daca esti femeie, barbat sau copil, cu siguranta le vei purta cu mult drag ori de cate ori ai ocazia.

4. Pantofii sport

Sau adidasii cum le mai spunem noi, sunt indispensabili din orice casa. Ei sunt atat de comozi incat nici dupa ce ajungi acasa nu-i vei da jos din picioare pentru ca vei uita de-a dreptul ca ii porti.

Si acestia sunt de mai multe tipuri, in functie de activitatea pe care urmeaza sa o desfasori: alergat, mers la sala, baschet sau doar iesit la plimbare alaturi de cei dragi.

5. Rucsaci

În excursie, la birou sau la scoala, rucsacul este accesoriul care iti va tine aproape toate lucrurile mai mari sau marunte de care ai nevoie de-a lungul zilei.

Prevazuti cu buzunare de diferite dimensiuni, unele modele chiar si cu partea inferioara impermeabila, rucsacii Nike nu trebuie sa lipseasca din nicio casa.

De la prescolari pana la cea de-a doua tinerete, exista modele pentru fiecare persoana in parte. In culori si forme diverse, rucsacii sunt accesoriul de care poate nu stiai ca ai nevoie pana nu l-ai cumparat.

Fie ca esti adepta stilului sport sau mai putin, important este sa gasesti acele produse pe care sa le porti cu drag la ocazii cat mai diverse. Suntem sigure ca te vei indragosti de ele si acest stil de imbracaminte nu iti va mai fi unul strain.

Alege hainele, pantofii sport si accesoriile de calitate si iti vei multumi pe termen lung! 

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare