Oscar

#castigatorii #oscar #premii #gravate #seara #galei

Castigatorii Oscarurilor de anul acesta vor primi premiile gravate chiar in seara galei

Pentru prima data in istoria premiilor Oscar, castigatorii vor primi trofeele gravate cu numele lor chiar in ziua galei, in cadrul Balului Guvernatorilor, organizat anual dupa gala de decernare a premiilor, scrie The Hollywood Reporter.

Pana acum, castigatorii Oscarurilor erau obligati sa trimita statuetele nemarcate inapoi Academiei Americane de Film pentru a fi personalizate cu placute gravate.

Anul acesta insa, compania care realizeaza celebrele statuete Oscar, va produce in avans 197 de placute gravate cu numele tuturor nominalizatilor de la toate categoriile. In plus, fiecare placuta va contine pe langa numele castigatorului, categoria la care a castigat, titlul filmului si anul in care a fost obtinut trofeul.

Placutele realizate pentru personalizarea statuetelor vor fi atasate de tehnicienii Academiei in cadrul Balului Guvernatorilor, o petrecere traditionala care are loc in fiecare an dupa gala de decernare a premiilor Oscar. Balul se va desfasura la Hollywood & Highland Center, vis-à-vis de Kodak Theatre din Los Angeles, si vor lua parte aproximativ 1500 de invitati.

Placutele nefolosite vor fi reciclate.

Gala Premiilor Oscar va avea loc pe 7 martie si va fi transmisa in direct in Romania de canalul HBO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele