Oscar

#oscar #kathryn bigelow #voteaza #tarantino #scorsese

Scorsese si Tarantino voteaza pentru Kathryn Bigelow la Oscar

Martin Scorsese a dezvaluit ca va vota la Oscar 2010 pentru Kathryn Bigelow , in speranta ca regizoarea dramei The Hurt Locker va lua trofeul pentru “cel mai bun regizor ”, anunta aceshowbiz.com.

Scorsese a fost atat de impresionat de filmul The Hurt Locker, incat a afirmat ca va vota pentru Bigelow, astfel incat aceasta sa castige premiul pentru regie la gala premiilor Oscar de pe 7 martie. Legendarul regizor a castigat Oscarul pentru “cel mai bun regizor” de abia in 2007 pentru The Departed, dupa ce a pierdut de cinci ori.

Acum cineastul spera ca Bigelow ii va calca pe urme si va scrie istorie la Oscarurile din 7 martie, daca va deveni prima femeie regizor care castiga premiul pentru regie. “Poate va castiga. Am fost mereu fanul ei. Am admirat filmul Blue Steel si cred ca este o regizoare foarte buna”, a spus Martin Scorsese.

Kathryn Bigelow a castigat si admiratia lui Quentin Tarantino, care a dezvaluit ca o va vota la premiile Oscar de anul acesta. “Nici nu pot sa-mi imaginez ca Bigelow nu va lua premiul. Voi vota pentru ea”, a spus Tarantino intr-un interviu acordat lui Larry King.

Kathryn Bigelow este favorita la castigarea statuetei pentru “cel mai bun regizor” la Oscar 2010, mai ales dupa ce a primit un premiu BAFTA, si un premiu DGA (oferit de Sindicatul Regizorilor din America) pentru The Hurt Locker.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele