Evenimente

#teatru #evenimente #spectacole #bucuresti

Trei spectacole speciale prin care Vanner Collective sarbatoreste iubirea in luna februarie

In luna februarie, compania independenta de teatru romano-britanica Vanner Collective celebreaza iubirea in toate formele ei, prin trei spectacole speciale. Reprezentatiile vor avea loc in perioada 15 – 18 februarie, in diferite spatii teatrale din Bucuresti.

Primul spectacol din luna aceasta este consacratul „LUNGS”, care se joaca cu mare succes pe scena bucuresteana de teatru inca din 2016. Spectacolul aduce publicul aproape de evolutia iubirii unui cuplu tanar care se hotaraste sa aduca un copil pe lume, intr-o perioada marcata, la nivel global, de anxietate, terorism, stari meteo instabile si vremuri politice nesigure.

"LUNGS" e o poveste de dragoste usor dezechilibrata, taios de onesta, amuzanta, tensionata si actuala. Vorbeste despre o generatie pentru care lipsa sigurantei este un mod de a exista.

"LUNGS" se joaca pe 15 februarie la Teatrul Act, incepand cu ora 19:30. Biletele se pot achizitiona de aici.

Urmatorul spectacol pe care Vanner Collective il propune in februarie, „Tot ce-i minunat in lume”, vorbeste, mai presus de toate, despre acea iubire pe care toti avem nevoie sa o simtim: iubirea pentru viata. in lumea cotidiana, grabita si plina de griji, e simplu sa uiti sa te bucuri de lucrurile mici care fac viata minunata si lumea un loc unic. Sunt lucruri care iti inveselesc existenta. Cele pur si simplu minunate, pentru care merita sa traiesti. O lista cu tot ce-i minunat in lume. Spectacolul e un reminder ca bucuria poate fi gasita in lucruri aparent neinsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectiva privesti lumea.

"Tot ce-i minunat in lume" se joaca pe 17 februarie la Unteatru, incepand cu ora 20:00. Biletele se pot achizitiona de aici.

Cel de-al treilea spectacol din luna iubirii, "KOMOREBI. Lumina care se filtreaza printre copaci", e o poveste invaluita de dragoste, umor si curaj, care vorbeste despre iubire si acceptare. Ce mai inseamna azi sa fii un "barbat adevarat"? Spectacolul te poarta lin pe drumul initiatic al unui barbat in lupta cu frica.

O disectie actuala a parcursului catre sine si a impactului pe care il are descoperirea adevaratului chip ascuns sub masti fabricate.

"KOMOREBI. Lumina care se filtreaza printre copaci" se joaca pe 18 februarie, la Teatrul National Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Biletele se pot achizitiona de aici.

Vanner este un colectiv de creatori de teatru din Romania si Irlanda, format in Marea Britanie in 2014. Crescand idei si proiecte artistice inovatoare, Vanner le vorbeste oamenilor prin intermediul unui teatru provocator, proaspat, actual, accesibil.

Detalii despre spectacole si bilete pe: www.calatorprinteatru.ro. Noutati pe Facebook si pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea