Evenimente

#Asociatia Creatorilor de Fictiune #seri literare #Deznodamantul nu conteaza

Seri literare sub genericul: "Deznodamantul nu conteaza"

Muzeul Municipiului Bucuresti, alaturi de Asociatia Creatorilor de Fictiune si revista Fictiunea OPTm, lanseaza un ciclu estival de evenimente dedicate lecturilor, discutiilor, momentelor de performing art, care se vor desfasura sub genericul: „Deznodamantul nu conteaza”.

 

Intalnirile vor avea loc in fiecare zi de marti a saptamanii, incepand cu ora 19.00, in gradina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), debutul fiind pe data de 9 august 2022. De fiecare data va exista si un moment dedicat istoriei Casei Filipescu-Cesianu sau referitor la exponatele din Muzeul Varstelor, primul muzeu cu profil de antropologie urbana din Romania.

Pe 9 august, ora 19.00, publicul este invitat la o lectura „unde se deschide cartea” cu Razvan Tupa & Ioana Miron, sa asculte o scurta istorisire in care deznodamantul nu are importanta, cu Doina Rusti, dar si o polemica pe marginea romanului fluviu. Mai are astazi sanse romanul amplu ori lumea citeste doar micro-romane? O polemica intre Alina Pavelescu si Cristian Fulas. Cinci minute vor fi dedicate Casei Filipescu-Cesianu: Cristina Bogdan va dezvalui sensurile unei descoperiri.

Amfitrioana evenimentului este Carmen Tarnoveanu, jurnalist, moderator si realizator de programe de televiziune.

„Va asteptam pe inserat, in gradina Casei Filipescu-Cesianu, ca sa intelegem impreuna esenta nemuritoare a verilor bucurestene!” este indemnul lansat de Doina Rusti, scriitor, profesor universitar si scenarist.

Intrarea este libera.

Un eveniment creat de ACF, Fictiunea OPTm si Muzeul Varstelor

https://asociatia-creatorilor-de-fictiune.ro/index.html

https://fictiunea.ro

https://muzeulbucurestiului.ro/casa-filipescu-cesianu.html

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea