Evenimente

# ziua copiilor #1 iunie #zbor cu balonul

Sarbatoreste 1 Iunie la inaltime!

In perioada 01-05 iunie 2022, in intervalul orar 11:00  -  21:00, pe Platoul Salii Polivalente din Bucuresti, MoonBazar te asteapta  la evenimentul  Festival de Bucurie  cu multe surprize pentru cei mici  si cei mari. Pe langa cele trei zone de interes: zona expozitionala, in care partenerii evenimentului vor  prezenta idei de  cadouri  pentru toate varstele,  zone de joaca cu tobogane gonflabile,  plimbari cu ponei si ateliere creative, zona food court cu dulciuri artizanale si gustari delicioase, organizatorul evenimentului ofera sesiuni de zbor ancorat cu balon cu aer cald.

 

Desfasurat pe o suprafata de peste 5000 de metri patrati, Festival de Bucurie este un mini-festival urban, o ocazie minunata de a-ti petrece timp alaturi de cei dragi si de a crea amintiri de neuitat.

Program 11:00 – 21:00

  • Ateliere creative
  • Plimbari cu ponei
  • Tobogane gonflabile
  • Zona expo – unde  sunt prezentate produse hand-made si importatori/distribuitori de produse pentru toti cei care aleg sa isi petreaca timp de calitate la cel mai asteptat eveniment din Bucuresti.
  • Zona Food va intampina vizitatorii cu o varietate de produse delicioase, incepand de la burgeri pana la inghetata. Bineinteles nu va lipsi desertul indragit de toti copiii, vata de zahar.

In premiera in Bucuresti, in cadrul festivalului se vor efectua sesiuni de zbor ancorat cu doua baloane cu aer cald, in intervalul orar 18:00 – 21:00

Intrarea la Festival de  Bucurie  este libera.

Pentru mai multe detalii despre program va rugam sa accesati link-urile de mai jos:

https://www.facebook.com/events/1288885784853620

https://www.facebook.com/events/1163692347781179

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea