Evenimente

#expozitie tehnologie # Bucharest Tech Week #piata constitutiei

Incepe Bucharest Tech Week! Cand te poti bucura de cea mai mare expozitie de tehnologie

Cea de-a sasea editie Bucharest Tech Week, aduce din nou in inima orasului cele mai noi gadget-uri si inovatii din domeniul tech, dar si ultimele aplicatii si solutii digitale ce contribuie la imbunatatirea mediului de business, cat si a vietii personale. 

 

Dupa doi ani de pandemie, ani in care domeniile IT si tech au cunoscut o crestere spectaculoasa, cel mai amplu festival al tehnologiei revine in format fizic, intr-o locatie mai mare, emblematica pentru Bucuresti, Piata Constitutiei. 

„Ultimii doi ani au fost o piatra de incercare pentru noi toti, aducand schimbari de perspectiva atat in viata profesionala cat si pe plan personal. Toate aceste schimbari au la baza trei dimensiuni importante: inovarea, digitalizarea si tehnologia, iar acestea, impreuna, reprezinta o noua schimbare de paradigma. Ghidati de acest concept aducem din nou anul acesta, in inima capitalei, cel mai amplu festival dedicat tehnologiei, Bucharest Tech Week”, declara Alexandru Maxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO. 

Bucharest Tech Week reuneste in 2022 peste 100 de speakeri si experti internationali si locali in tehnologie, 1200 de profesionisti din diverse domenii si verticale de business, peste 70 de companii ce isi vor prezenta produsele si serviciile celor peste 25.000 de pasionati de tehnologie.

Partenerul principal al festivalului tehnologiei este Cognizant Softvision, unul dintre liderii mondiali in dezvoltarea de produse software si inginerie digitala integrata. Cognizant Softvision creeaza produse si solutii digitale de impact care conecteaza consumatorii si au impact direct in dezvoltarea afacerilor. 

“Cognizant Softvision dezvolta parteneriate puternice atat cu clientii nostri globali, cat si prin implicare activa in comunitatile locale unde suntem prezenti. Bucharest Tech Week este, in continuare, un parteneriat important pentru noi si ne bucuram ca in acest an are loc in format fizic” declara Mihai Constandis, Country Manager Romania, si Head of Eastern Europe Studios.

“Credem in puterea comunitatilor, a conexiunilor dintre oamenii care impartasesc aceeasi pasiune si aspiratii in domeniul tehnologic. Prin comunitatile tehnice din Cognizant Softvision dezvoltam solutii de inalta calitate, care rezolva problemele din lumea reala in beneficiul experientei tuturor. In plus, prin modelul nostru Studio eXperience punem accent pe optionalitate si flexibilitate, permitand angajatilor sa lucreze de oriunde din Romania, oferind in acelasi timp tuturor un mediu de crestere, colaborare, creativitate si invatare continua (iar sediile noastre, Studios, sunt spatii colaborative care faciliteaza creativitatea si conexiunea)”, declara Mihai Constandis, Country Manager Romania, si Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision.

Sase Business Summits, la Radisson Blu Hotel

Intre 14 si 17 iunie vor avea loc la hotelul Radisson Blu sase Business Summits, conferinte orientate spre teme de actualitate, sustinute de catre lideri internationali si locali, dedicate profesionistilor: Innovation, Metaverse, Future Retail, HR Masters, Java si Software Architecture.

Printre speakerii internationali ce vor impartasi din experienta lor profesionala, se numara: Gianmarco Brunetti, Head of Transformation and Product Offer la Jaguar Land Rover, speaker la Innovation Summit, pe 14 iunie, Marco Guastamacchia, Digital Advisor la Microsoft, speaker la Future Retail Summit, pe 15 iunie, Gabriele Metz, Global Head of Leadership Transformation la Ericsson, speaker la HR Masters Summit, pe 16 iunie, Zineb Bendhiba, Senior Software Engineer la Red Hat, speaker la Java Summit, pe 17 iunie si Wojtek Gawroński, Senior Developer Advocate (CEE) la Amazon Web Services (AWS), speaker la Software Architecture Summit, pe 17 iunie

Business Summits aduce anul acesta in premiera pentru Romania summit-ul Metaverse. In cadrul acestuia experti internationali de renume isi vor prezenta teoriile si vor veni cu aplicatii in business ale acestui nou concept atat de dezbatut la nivel mondial.

Printre speakerii ce vor fi prezenti la Metaverse Summit se numara:

  • Dimitar Kralev, VFX Producer la The Fabricant

Dimitar este un cunoscut producator de moda in Metaverse. Activitatea sa la The Fabricant include realizarea de aplicatii cu AR, optimizarea activelor 3D si organizarea de prezentari de moda in Decentraland. La Metaverse Summit, Dimitar va sustine o sesiune practica, cu exemple concrete despre cum pot brandurile sa interactioneze cu clientii lor, folosindu-se de lumea virtuala.

  • Lorenzo Cappannari, CEO of AnotheReality and Author

Autor al cartii Possible Futures si profesor la Istituto Marangoni si SDA Bocconi, Lorenzo este un cunoscut speaker international, foarte des intalnit la conferintele TEDx. Dupa o cariera de succes in managementul multinationalelor, Lorenzo a fondat in anul 2015 AnotheReality, o companie formata din lumi virtuale, axata pe proiectarea si dezvoltarea tehnologiilor metaverse.

La Metaverse Summit, Lorenzo va prezenta teoria sa despre cum lumea Metaverse va influenta considerabil in urmatorii ani atat viata personala cat si viitorul afacerilor. 

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achizitionat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits. Pana pe 25 mai, acesta are un pret special de 239 EUR pentru participarea fizica la conferintele de la Hotel Radisson Blu.

Tech Expo, singura expozitie de tehnologie din Europa Centrala si de Est, dedicata publicului larg, in Piata Constitutiei

Pe langa cele sase summit-uri de business, in weekendul 17 – 19 iunie va putea fi vizitat gratuit, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, expozitia Tech Expo, parte importanta a Bucharest Tech Week, unde toti iubitorii de tehnologie pot vedea si interactiona cu cele mai noi produse si solutii tech prezentate de companii locale si internationale. 

Pe langa cele peste 40 de standuri cu gadget-uri, vehicule electrice, accesorii smart, produse si sisteme smart home si smart living, smartphone-uri, laptop-uri, tablete, gadget-uri, roboti sau drone, in premiera, la expozitie, va fi amenajata o scena unde vor avea loc paneluri, prezentari, demonstratii, unboxing-uri si sesiuni de gaming. 

Participarea la Tech Expo este GRATUITA pentru toate persoanele cu varsta peste 18 ani, cu inscriere in prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Atat Business Summits cat si Tech Expo vor putea fi vizitate in intregime si in mediul online, pe platforma MyConnector.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea