Evenimente

#FIS CUP Open #competitie schi martie #competitie schi #schi #partii

Concursul FIS CUP Open, amanat pentru luna martie

Concursul FIS CUP Open a fost amanat pentru luna martie, din cauza starii nefavorabile a partiilor, cauzata de vremea deosebit de calda din ultimele zile. Astfel, competitia din acest an va avea loc in perioada 3-7 martie.

 

Decizia a fost luata de Comitetul de Organizare, la recomandarea Delegatului Tehnic al FIS Maria Magiori (GRE), care a inspectat in decursul acestei zile starea partiei din Poiana.

Schimbarea de perioada a fost operata si pe site-ul oficial al FIS, iar delegatiile care isi anuntasera participarea au fost informate de catre oficialii Federatiei Romane de Schi Biathlon.

Acordarea acestei curse de catre FIS este o confirmare a faptului ca Poiana Brasov poate gazdui competitii la un asemenea nivel, iar schimbarea perioadei de desfasurare a competitiei are legatura doar cu starea partiei Subteleferic serios afectata de temperaturile neasteptat de ridicate din ultima perioada care ajung chiar si la 11 grade Celsius.

La FIS CUP Open se vor atribui premii in valoare de 20.000 euro.

Probele la care se vor intrece atletii participanti raman Slalom si Slalom Urias.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea