Evenimente

#art machine decembrie #noua colectie art machine # art machine

Art Machine #40 - simbolistica plina de culoare in luna decembrie

Intre 18 decembrie si 1 ianuarie, Art Machine, proiectul initiat de gruparea artistica Pastila Roz, sarbatoreste editia #40 cu o noua colectie de 100 de lucrari originale, in editie limitata, a artistului Titus Alex Antonescu. Lucrarile din colectia BLOOM pot fi achizitionate de la automatul de tip vending machine amplasat in Bucuresti, in Carturesti Parklake.

Titus Alex Antonescu este ilustrator si designer cu un stil distinctiv, versatil, colorat si plin de simbolistica. Piesele sale au tot timpul o prezenta puternica si pun in evidenta ceva mai mult decat un limbaj vizual: spun o poveste.

Colectia “Bloom” pentru Art Machine contureaza povestea unei fragilitati personale, trecute prin filtrul diversitatii si culminand cu libertatea ca rezultat transformator, dar si nucleu pentru un nou inceput, simbolul florii transpunandu-se in semnatura subsemnatului.

Proiectul Art Machine incurajeaza consumul sanatos de arta prin punerea in contact direct a artistilor cu publicul larg. Art Machine creeaza o oportunitate unica de a achizitiona lucrari originale de arta, intr-un format si la un pret accesibil, in acelasi timp oferind expunere si sustinere financiara artistilor implicati in proces. Din iulie 2020, a pus la dispozitia publicului 39 de serii de lucrari originale de la artisti.

“Art Machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrari de arta originale in schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenata de un artist si poarta cu ea amprenta personala. Este practic o carte de vizita a artistului creata doar pentru voi. In acest fel va incurajam sa incepeti propria colectie de arta si poate chiar sa schimbati intre voi lucrarile care va plac. Arta tine si de placere, iar, in timp, colectiile pot deveni o oglinda a gustului personal.”, spun initiatorii proiectului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea