Evenimente

#vanzare bilete #george enescu #bilete #festivalul international george enescu

Afla cand vor fi puse in vanzare biletele pentru Festivalul International George Enescu 2015

Festivalul „George Enescu” este un eveniment muzical romanesc de prestigiu international initiat in anul 1958 in memoria marelui compozitor si violonist roman George Enescu. Ce-a de XXII-a editie a Festivalului International George Enescu va avea loc in perioada 30 august – 20 septembrie 2015, la Bucuresti.

Orchestra Filarmonicii din Berlin, in premiera in Romania, precum si alte cateva dintre primele orchestre ale lumii la nivel mondial se numara printre participantii de forta ai acestei editii a celui mai mare eveniment cultural international organizat de Romania.

Aproximativ 2.500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului “George Enescu”, cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic promotor al creatiei si valorilor singurului compozitor roman intrat in patrimoniul mondial, George Enescu.

Biletele individuale pentru cea de-a XXII-a editie vor fi puse in vanzare incepand de luni, 16 februarie, de la ora 10.00. Acestea vor putea fi achizitionate de pe site-ul eventim.ro si in reteaua Eventim, pretul acestora fiind cuprins intre 40 si 160 lei.

ATENTIE! Daca vrei sa cumperi bilete la festival va trebui sa te grabesti! Toate abonamentele pentru editia din 2015 a Festivalului International George Enescu care au fost puse in vanzare, s-au epuizat in timp record. Abonamentele pentru concertele si recitalurile care au loc la Ateneul Roman s-au epuizat in doar 10 secunde de la punerea in vanzare, in timp ce cele pentru concertele de la Sala Palatului, in 10 minute.

Cumparatorii vor beneficia de un nou sistem de printare al biletelor, aliniat la nivel occidental – print@home – si le vor putea tipari acasa, ramanand insa valabile si metodele clasice de livrare.

Pentru a crea cat mai multe sanse de cumparare in mod echilibrat pentru toti cumparatorii, se va permite achizitionarea a maxim 8 bilete la acelasi concert/cumparator. Comanda totala nu este limitata, doar numarul de bilete pe concert, pe cumparator.

Vor fi puse in vanzare aproximativ 350 de bilete pentru fiecare concert pentru spectacolele de la Ateneul Roman, din seriile Camerale si By Midnight, si 1600 de bilete pentru fiecare concert pentru cele din seria Mari Orchestre de la Sala Palatului.

Preturile biletelor variaza intre 40 si 160 de lei: 

Seria Mari Orchestre (Sala Mare a Palatului):

  • Categ. I 160 lei
  • Categ. a II-a 130 lei
  • Categ. a III-a 100 lei
  • Categ. a IV-a 70 lei

Seria Recitaluri si Concerte Camerale (Ateneul Roman) 

  • Categ. I 160 lei
  • Categ. a II-a 130 lei

Seria “By Midnight” (Ateneul Roman) 

  • Categ. I 160 lei
  • Categ. a II-a 130 lei

Seria Concertele de Dimineata (Ateneul Roman, Sala Mica a Palatului):

  • Categ. I 50 lei
  • Categ. a II-a 40 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea