Evenimente

# maraton bucuresti #certificat verde # teste rapide #bucuresti

Accesul la Maratonul Bucuresti se va face in baza „Certificatului Verde”. Bucharest RUNNING CLUB va asigura costurile pentru testele rapide

La Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON (30-31 octombrie), vor avea acces toti alergatorii care pot prezenta un „Certificat Verde”, care atesta vaccinarea, testarea sau trecerea prin boala.

 

Bucharest RUNNING CLUB anunta ca, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare si dupa analizarea situatiei actuale impreuna cu partenerii si factorii de decizie implicati in procesul de organizare, la eveniment va fi permis accesul tuturor alergatorilor care vor face dovada inregistrarii si care pot prezenta „Certificatul Verde”. Acest document atesta, dupa caz, schema completa de vaccinare, trecerea prin boala sau rezultatul negativ al testului Covid.

„Certificatul Verde” poate fi descarcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Bucharest RUNNING CLUB va asigura gratuit testarea pentru persoanele care nu au trecut prin boala si/sau nu sunt vaccinate, pe baza prezentarii confirmarii inscrierii la una dintre cursele Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. Testarea va fi efectuata de o clinica acreditata de Ministerul Sanatatii, cu maximum 48 de ore inainte de ora startului in cursa.

Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON este un eveniment marca #RunInBucharest, organizat de Bucharest RUNNING CLUB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea