Cele mai citite despre etape

Perioada fertila: cand poti ramane insarcinata?

Fie ca vrei sa ramai insarcinata in viitorul apropiat, fie ca vrei sa te protejezi de o sarcina nedorita folosind metoda calendarului, este foarte important sa stii sa identifici perioada fertila din ciclul tau menstrual. Iata cum calculezi zilele fertile sau ovulatia, pentru a lua masurile necesare de protectie sau concepere a bebelusului!

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Cum plantam si intretinem gazonul

Daca in prima parte a articolului am vorbit despre tipurile existente de gazon si de alegerea pe care o puteti face, acum von trece la lucruri mult mai practice.

Cele mai noi despre etape

Vica Blochina, dezvaluiri socante. Ce gest radical a vrut sa faca dupa ce fiul ei a plecat la Victor Piturca

In urma cu aproximativ un an, Vica Blochina surprindea pe toata lumea cu decizia ei de a merge la Survivor Romania, show difuzat de PRO TV.

Mastopexia: redobandirea increderii in sine dupa ce devii mamica

Experienta de a deveni mama vine cu numeroase bucurii, dar si cu schimbari semnificative in corpul unei femei. Una dintre cele mai frecvente este modificarea aspectului sanilor. Sarcina, alaptarea si fluctuatiile de greutate pot duce la pierderea elasticitatii pielii si la reducerea volumului sanilor, ceea ce poate influenta semnificativ aspectul general al bustului. O solutie eficienta pentru recapatarea unui aspect ferm este mastopexia [1]. Te invitam sa descoperi mai multe despre aceasta interventie in randurile ce urmeaza!

Te-ai gandit la implanturi dentare? Ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie

Tratamentul cu implant dentar este o procedura prin care se monteaza un implant dentar si se fixeaza ulterior o coroana. Aceasta interventie este folosita in cazul in care lipseste unul sau mai multi dinti. In plus, tratamentul este aplicat si in cazul pierderii totale a dintilor. Este o interventie destul de simpla si nedureroasa. Pe implantul montat in zona dintelui lipsa („radacina artificiala”), se fixeaza o coroana care din punct de vedere estetic nu se distinge de un dinte natural. Cu un plan de tratament adecvat, o montare calitativa a implantului si o igiena dentarǎ atenta, durata sa de „viata” a acestuia este una destul de lunga.