Editorial

#ziua femeii #dragoste #ziua internationala a femeii

Cea mai emotionanta fotografie de 8 Martie: intr-o mana tine o carja, in cealalta...

In zilele noastre, dragostea este un concept indepartat sau doar un mit. Foarte multi tineri au incetat sa mai creada in puterea iubirii si se lasa prada relatiilor superficiale.

Intalnim tot mai des cupluri formate din oameni care nici macar nu se cunosc, dar care sunt impreuna de teama de a nu fi singuri. Cazand prada mrejei create in jurul conceptului de relatie, tot mai multi uita adevaratul scop pe care o astfel de interactiune ar trebui sa il aiba.

Un cuplu care era impreuna de foarte multi ani a avut deschiderea de a vorbi despre relatia lor si despre cum au reusit sa ramana impreuna atata vreme. Raspunsul lor a fost simplu si concis: "Noi ne-am nascut intr-o perioada in care oamenii reparau lucurile atunci cand se stricau. Nu le inlocuiau cu altele noi si frumoase pentru ca cele vechi aveau propria lor frumusete prin amintirile care te legau de ele."

Probabil si domnul din imaginea de mai jos, surprinsa in mijloacele de transport in comun din Cluj miercuri, 7 martie, face parte din aceeasi generatie. Iubirea nu ar trebui sa tina cont de varsta, infatisare, etnie sau statut social. Tinand cont ca foloseste o carja pentru a se deplasa, acest domn s-a pregatit din timp pentru Ziua Internationala a Femeii. In mana, sprijinita de carja, tine o punga albastra din care iese un trandafir frumos impachetat. Cu siguranta stie cat este de important sa faci persoana de langa tine sa se simta pretuita.

Nu te sfii sa-ti arati dragostea!

Nu este greu sa aduci zambetul pe chipul persoanei iubite, trebuie doar sa iti pese suficient cat sa vrei sa o vezi zambind. In societatea zilelor noastre, oamenii isi planifica momentul cand o sa se indragosteasca, cand o sa aiba un copil, cand si cu cine o sa vorbeasca. De teama de a nu fi raniti, isi ascund sentimentele si imbraca o masca rece si distanta menita sa ii protejeze. Nu ar trebui sa avem un scut pentru dragoste, ea ar trebui sa fie scutul nostru! Dragostea poate fi gasita sub orice forma, in orice loc: poate sa fie in rasul unui copil mic, in privirea calda a iubitului/ iubitei, in mangaierile mamei, in sfatul unui prieten si chiar in dojenelea tatalui. Nu trebuie doar sa o vedem, trebuie sa o acceptam si s-o oferim si noi la randul nostru.

Miruna Moldoveanu, Redactor Acasa.ro

Sursa foto principala: pexeles.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea