Cumpararea unei locuinte

#achizitionare apartament #apartament

Optiuni diversificate de apartamente prin proiectul Avantgarden 3 dezvoltat sub umbrela Maurer Imobiliare

Cu totii stim ce inseamna sa faci o investitie care presupune cheltuieli majore, precum este achizitionarea unui apartament sau a unei garsoniere. In conditiile in care preturile pietei pot varia de la un sezon la altul, informarea corecta este esentiala intr-un astfel de proces. Pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la spatiul ce urmeaza sa devina proprietatea personala, ajutorul unui expert sau a unei firme de specialitate, ce propune si oferte avantajoase, este mai mult decat binevenit.

Cei care doresc sa investeasa intr-un imobil in orasul Brasov dispun de o varietate de optiuni, iar acest lucru le poate ingreuna sarcina identificarii celei mai potrivite locuinte. Maurer Imobiliare este dezvoltatorul care le-a oferit celor ce visau la apartamentul ideal solutiile cele mai convenabile, asta prin proiectele imobiliare pe care le-a dezvoltat sub umbrela sa.

Avantgarden 3 este unul dintre acestea si la ora actuala se afla in plina expansiune, fapt datorat profesionalismului si calitatii serviciilor prestate publicului. Astfel, proiectul a cunoscut 3 faze, dupa cum urmeaza: prima (incheiata in 2014) a cuprins 1670 apartamente, cea de-a doua cuprinde 1200 spatii imobiliare (fiind demarat in vara aceluiasi an) si ultima, care a inceput in 2016 si este compusa din 700 unitati locative (1, 2, 3 camere, duplexuri).

Expertii Maurer sunt foarte dedicati construirii unei comunitati occidentale diferita, care sa dispuna de toate conditiile necesare pentru a se dezvolta armonios. In functie de nevoi si preferinte, clientii dezvoltatorului imobiliar au posibilitatea de a locui in spatii moderne, recent construite, ce dispun de toate dotarile necesare pentru un trai corespunzator.

Acasa pentru mii de familii – Avantgarden 3 este un proiect imobiliar de succes

Dorinta oricaruia este ca fiecare investitie pe care o face sa fie merituoasa, cu atat mai mult achizitionarea unui apartament. Optiunile diversificate pe care le ofera Maurer prin proiectul Avantgarden3 vin in intampinarea tuturor preferintelor. Astfel, atat cei care sunt in cautarea unui imobil de dimensiuni reduse, a unei garsoniere, cat si cei care urmaresc achizitionarea unui apartament de pana la 3 camere sau a unui duplex, gasesc in oferta Avantgarden 3 raspunsurile de care au nevoie.

Principiile dupa care au fost proiectate de la bun inceput si in raport cu care s-au finalizat apartamentele in cauza sunt: eleganta, bunul gust si simplitatea. Toate acestea constituie spatiul optim pentru confortul deplin. La atmosfera necesara pentru a numi un imobil acasa contribuie finisajele de inalta calitate, ce transforma orice spatiu in cel mai personal camin.

Exista avantajul de a beneficia de cel mai bun pret din oferta, acesta fiind disponibil pentru cei care achita suma integrala odata cu incheierea contractului. Vorbim despre sansa de a investi intr-o proprietate cu valoare stabilita, pe termen lung, care nu este afectata de inflatie, intr-unul dintre cele mai respectabile cartiere din Brasov.

Pentru ca nu este deloc usoara stabilirea criteriilor pentru alegerea unui imobil corespunzator, dar mai ales gasirea acestuia, expertii Maurer ofera consilierea necesara pentru a opta catre apartamentul cel mai adecvat din oferta Avantgarden 3.

Astfel, pe avantgarden3.ro se gaseste un formular ce poate fi completat de catre cei care doresc sa beneficieze de un sfat din partea acestui dezvoltator de top, raspunsul constand in cele mai bune optiuni de apartamente in acest cartier.

Nu doar pentru achizitionarea de unitati imobiliare sunt solicitati cei de la Maurer. De asemenea, serviciile acestora includ si posibilitatea de inchiriere a apartamentelor parte a proiectului mentionat, mai specific in zona Bartolomeu. Ca si in situatia anteriora, cei interesati trebuie sa completeze un formular in care sa specifice care le sunt nevoile, pentru a fi selectate optiunile cele mai convenabile si accesibile.

Toate spatiile disponibile au fost proiectate si gandite in functie de nevoile publicului. Astfel, sansele de a nu gasi apartamentul ideal sunt minime sau inexistente, in conditiile in care dorintele clientilor au fost principalele criterii dupa care au fost ridicate ansamblurile rezidentiale, alaturi de celelalte facilitati asigurate de zona.

De asemenea, s-a avut in permanenta in vedere si posibilitatile financiare ale marii majoritati. Tocmai prin asta se face Maurer Imobiliare remarcat – un excelent raport intre pretul si calitatea imobilelor pe care le ofera spre vanzare si spre inchiriere.

In cadrul paginii avantgarden3.ro se pot vedea mai multe detalii cu privire la toate aceste spatii, precum si la conditiile pe care le asigura, astfel ca cei interesati sunt asteptati pentru a selecta optiunea cea mai avantajoasa bugetului propriu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea