Cumpararea unei locuinte

# consultanta imobiliara #credit imobiliar #anunturi imobiliare

Vrei o casa a ta? Tot ce trebuie sa stii despre alegerea notarului sau obtinerea creditului

Daca ai cochetat vreodata cu ideea achizitionarii unei locuinte, atunci stii ca nu se poate acest lucru fara un notar. Sa il alegi poate fi o adevarata provocare, mai ales ca preturile serviciilor prestate nu sunt fixe. Intreaga aveantura se complica atunci cand nu dispui de toti banii pentru achizitia casei de vis si vrei sa faci si un credit. Cum alegi banca? Creditul? Cine are dobanda mai mica? Toate aceste intrebari pot primi raspuns mai repede decat te asteptai.

Intr-o piata imobiliara tot mai competitiva, cu clienti pentru care timpul este o problema, cumpararea unei locuinte poate deveni o provocare. Platforma de anunturi imobiliare Storia.ro lanseaza doua servicii noi, care te pot scuti de multi nervi si bataie de cap: consultanta financiara si notariat. Partenerul unic din domeniul consultanței financiare este Kiwi Finance, care va oferi gratuit servicii de consultanță utilizatorilor Storia.ro, iar serviciile notariale vor fi furnizate de mai multe birouri notariale din București, dându-le astfel posibilitatea celor care își caută o locuință să aleagă servicii de cea mai buna calitate la cel mai bun preț.

“Domeniul imobiliarelor este unul dinamic, așa că Storia.ro își propune să facă mai multe pentru utilizatorii săi decât să informeze sau să intermedieze tranzactii. Lansarea acestor servicii dovedește că Storia.ro este pregătită să facă următorul pas și să se implice în întregul proces de cumpărare a unei case, încă de la decizia de căutare și până în clipa în care aceasta devine acasă”, a declarat Sorin Bălan, Head of Storia.ro & OLX Imobiliare.

În cazul în care își doresc să apeleze la rețeaua de notari care au ales sa facă parte din acest parteneriat, utilizatorii Storia.ro vor beneficia de tariful minim legal pentru serviciile notariale aferente încheierii tranzacției, sustin reprezentantii companiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea