Cumpararea unei locuinte

#casa de vacanta #inchiriere casa #ponturi inchiriere casa #inchiriere casa vacanta

5 ponturi care te ajuta sa inchiriezi avantajos casa de vacanta in afara sezonului

Inchirierea unei case de vacanta este mai profitabila in general vara. Odata cu debutul sezonului rece, piata imobiliara incepe sa scada, iar inchirierile sunt din ce in ce mai greu de realizat, mai ales daca locuinta ta nu se afla intr-o zona cu specific pentru anotimpul rece. Iata insa cateva ponturi si tactici care te pot ajuta sa inchiriezi casa de vacanta in afara sezonului avantajos si rapid:


1. Redu pretul

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac proprietarii de case de vacante este aceea ca nu cer un pret in functie de sezon. Trebuie sa fii constient ca in perioada iernii esti in competitie cu hoteluri sau pensiuni, care poate ofera conditii de cazare mai bune la acelasi pret. Astfel ca, inainte de a face un pret, fa o scurta evaluare a conditiilor pe care le oferi si analizeaza si ofertele competitorilor din zona. Pretul tau trebuie sa fie mai mic decat al lor, deoarece costul cazarii este un factor important pentru client.


2. Redu sejurul minim

In perioada de iarna, ar fi bine sa reduci si numarul zilelor din sejurul minim. Nu incerca sa te agati de pachetul de sapte zile care se face in general. Este mai bine sa inchiriezi casa de vacanta si mai putine zile decat deloc. Realizeaza si cateva pachete care sa includa un sejur de trei zile, deoarece multe persoane prefera sa plece chiar si intr-o mica escapada de un weekend sau cateva zile.


3. Fa echipa cu ceilalti

Intr-o zona turistica, multi dintre oamenii care au afaceri locale, precum parcuri acvatice, magazine sau alte oferte, pot beneficia de vanzari mai mari tocmai prin intermediul turistilor care se cazeaza la tine. Incearca sa faci echipa cu acestia si propune-le sa faceti impreuna ofertele, care sa cuprinda cupoane de reduceri atat la cazare, cat si la distractie.


4. Gandeste in termeni mici

Grupurile mari de turisti calatoresc in general vara, de aceea in sezonul rece este mai dificil sa acoperi toata capacitatea unei case de vacanta mari. Incearca sa faci oferte si pentru grupuri mici. Poti, de asemenea, inchiria doar doua camere sau chiar una. Este mai bine sa obtii chiar si un venit mic decat nimic.


5. Axeaza-te mai mult pe publicitate

Desi ai putea fi tentat sa scazi costurile cu publicitatea, deoarece sunt mai putini bani, recomandat ar fi sa investesti mai mult in marketing in sezonul rece. De asemenea, cauta solutii sa faci oferte cat mai ispititoare de iarna, precum jacuzzi, semineu ori cada cu vibromasaj.

Sursa foto: booking.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare