Cum sa...

# frigider bucatarie # amplasare frigider #frigider

Unde trebuie sa asezi frigiderul. Greseala pe care multi romani o fac

Cei mai multi romani isi tin frigiderul in bucatarie. Insa, in cazul locuintelor cu o bucatarie mica, frigiderul ajunge sa fie pozitionat pe hol sau in camera. Insa, indiferent de incaperea in care acesta este amplasat, exista o greseala pe care multi romani o fac.

 

Cea mai mare greseala cand vine vorba de amplasarea frigiderului

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii, mai ales romanii, cand vine vorba despre amplasarea frigiderului este ca il lipesc de perete. Acest lucru duce la probleme de functionare.

Specilistii recomanda ca frigiderul sa fie amplasat la distanta de perete, deoareece in timpul functionarii degaja caldura care este eliberata prin spate. Cand frigiderul este lipt de perete aerul cald nu poate fi evacuat si frigiderul trebuie sa lucreze mai mult pentru a  mentine aerul rece in interior si va consuma mai mult curent. In plus, se va uza mai rapid. 

Tocmai de aceea este important ca frigiderul sa fie pozitionat la o distanta de minim 15 cm de perete, pentru ca aeru cald sa poata fi evacuat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului