Cum sa...

#cum sa economisesti #renovare apartament #renovare casa #renovare #economie

Iti renovezi casa? Cum sa economisesti bani cand zugravesti

Sa renovezi locuinta nu este deloc ieftin. Asadar, daca vrei sa economisesti bani o poti face, fara ca rezultatul sa fie unul dezamagitor. Iata cateva trucuri la care poti apela cu incredere, si care te vor ajuta sa economisesti bani.

1. Foloseste resturile de vopsea ramase de la ultima renovare

Daca ti-au ramas resturi de vopsea de la ultima renovare, nu ezita sa le folosesti. Verifica mai intai vopseaua pentru a te asigura ca este in stare perfecta. Inainte de folosire filtreaza vopseaua printr-o panza pentru a scapa de eventualele pojghite formate de-a lungul timpului.

2. Ai nevoie de o lumina buna

Asigura-te ca ai la indemana o lampa mobila care lumineaza foarte bine. Verifica foarte bine peretii pentru a te asigura ca pe acestia nu sunt urme de praf, de grasime si ca nu sunt crapaturi in acestia. Inainte de a vopsi peretii acestia trebuie sa fie perfecti curati si reparati in cazul in care este necesar.

3. Foloseste amorsa

Pentru ca vopseaua sa adere bine pe perete e bine sa folosesti inainte o amorsa speciala. Aceasta este ieftina si, dupa folosirea amorsei, nu vei fi nevoit sa aplici mai multe straturi de vopsea.

4. Curata trafaletul si ustensilele folosite la vopsit imediat ce ai terminat treaba

Este foarte important sa cureti ustensilele si trafaletul imediat dupa ce ai terminat treaba. In caz contrar vopseaua ramasa pe acestea se va usca si nu le vei mai putea folosi a doua zi, daca vei mai avea nevoie de ele.

Sursa foto: pxhere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea