Cum sa...

#pozitionare pat #dormit #pat #usa #picioare

De ce trebuie sa dormi cu picioarele spre usa camerei. Ce beneficii are acest lucru

 

Te-ai gandit vreodata de ce este indicat sa dormi cu picioarele spre usa camerei? Pentru multi oameni este o pozitionare destul de importanta. Iata cateva explicatii:

1. Principiile Feng Shui - aceasta arta chineza antica spune ca a te pozitiona cu picioarele indreptate spre usa te plaseaza intr-o pozitie de comanda, permitandu-ti sa ai o viziune clara asupra spatiului si a celor care intra sau ies. Acest lucru ofera un sentiment de securitate si control. 

2. Usurinta in cazul evacuarii in situatii de urgenta.  In unele locuri din lume a dormi cu picioarele spre usa este vazut ca un mod practic de a fi gata sa evacuezi rapid in caz de urgenta. Aceasta pozitie inseamna ca poti sari rapid din pat si sa te indrepti spre iesire in caz de urgenta.

3. Superstitii. In unele culturi exista credinta ca mortii sunt scosi din camera cu picioarele inainte. Astfel a dormi cu picioarele spre usa ar simboliza un tranzit nefavorabil catre lumea de apoi. O persoana care doarme in aceasta pozitie isi exprima dorinta de a trai si de a evita asocierea cu moartea. 

4. Are legatura cu conectarea si protectia. A fi orientat spre usa camerei in care dorm In diverse culturi, exista credinta ca mortii sunt scosi din camera cu picioarele inainte. Astfel, a dormi cu picioarele spre usa ar simboliza un tranzit nefavorabil catre lumea de apoi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea