Cum sa...

#matura #casa #traditii

De ce este bine sa tii in casa o matura cu coada in jos intr-un colt al casei. Efectul uimitor pe care il are acest obicei

Lidia Fecioru a dezvaluit un ritual care te poate scapa rapid de energiile negative din casa. Pentru a curata casa, ai nevoie de un obiect banal: o matura cu coada.

 

Aceasta trebuie asezata cu coada in jos intr-un colt al casei. Aceasta va proteja astfel bucataria, dar si restul locuintei de energiile negative.

Lidia Fecioru a dezvaluit un truc ce ne ajuta sa scapam de energiile negative din casa. Tot ce trebuie sa facem este sa asezam intr-un colt al locuintei o matura cu coada in jos.

”Stii ca Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea in casa sau undeva intr-un colt, ca sa ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni rai si noi ne-am pus matura… de protectie”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit Antena3.

Exista sapte obiecte pe care nu este indicat sa le oferiti cadou si nici sa le primiti, pentru ca ele aduc ghinion, sustine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„S-a inradacinat in timp ca un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul ca darurile pot purta nu numai bucurie, dar si energii negative. Exista cele sapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru ca aduc ghinion si boli.

Un semn rau este sa daruiesti un ceas. Se crede ca un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despartire. Florile galbene daruite unei femei reprezinta un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, intr-un fel, talismanul geloziei”, a spus Lidia Fecioru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea