Cum sa...

#folosire uscator de par #uscator de par

7 utilizari ale uscatorului de par la care nu te-ai fi gandit

 

In aproape orice casa exista un uscator de par. In general, acesta este folosit pentru uscarea parului, insa trebuie sa stii cu acest aparat poate fi de ajutor si in alte situatii. Iata pentru ce il mai poti folosi!
  1. Uscatorul de par este foarte util atunci cand ai nevoie sa largesti o pereche de pantofi de piele. Daca acestia isi spun mici, incalta-i folosind o pereche mai groasa de sosete, apoi foloseste feonul pentru a directiona aerul cald in zona calcaiului. Fa apoi cativa pasi prin casa si vei simti diferenta.
  2. Si atunci cand isi faci unghiile si esti in criza de timp uscatorul de par poate fi de ajutor! Daca ai aplicat ora foloseste uscatorul pentru a le usca mult mai repede si pentru a fi gata la timp.
  3. Chiar si in zona de birou poti folosi uscatorul de par. Daca vrei sa cureti tastatura laptopului sau a calculatorului, foloseste aerul rece al acestui aparat pentru a scoate praful si mizeria din aceasta.
  4. Uscatorul de par te scapa si de cutele hainelor! Umezeste zona afectata, apoi foloseste aerul cald dat de uscator pentru a indrepta problema.
  5. Chiar si etichetele pot fi dezlipite mai usor daca folosesti aerul cald de la uscatorul de par. Daca tocmai ai cumparat ceva ce vrei sa oferi cadou si nu poti scoate eticheta, feonul te va ajuta sa o dezlipesti foarte repede.
  6. Mai poti folosi uscatorul pentru a curata ceara de lumanare, cazuta pe mobila sau pe podea. Incalzeste pata de ceara cu feonul, apoi sterge-o cu o carpa.
  7. Nu in ultimul rand, uscatorul de par este de mare ajutor si in situatia in care copiii au scris cu creioane colorate, din ceara, pe pereti. Foloseste feonul pentru a incalzi urmele de creion, apoi sterge cu un burete, putin apa si detergent lichid de vase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare