Cum sa...

# aspirator silentios # aspirator care spala #aspirator

5 avantaje ale unui aspirator care spala si aspira

Aspiratoarele care spala si aspira sunt dispozitivele pe care trebuie sa le aiba fiecare persoana in casa. Sunt usor de folosit si, cu ajutorul lor, poti termina curatenia in timp record si cu un minim de efort. Daca aveai nevoie sa afli mai multe despre avantajele unui astfel de aspirator, descopera in acest articol care sunt cinci dintre ele, care sa te ajuta in luarea unei decizii rapide pentru a-l achizitiona.

1. Se utilizeaza cu usurinta

Atunci cand iti doresti sa faci curatenie in fiecare incapere a casei, vrei sa fie un proces simplu si cu un efort redus. Cu vechile aspiratoare, acest lucru nu era tocmai posibil, pentru ca de fiecare data cand schimbai incaperea, trebuia sa tragi firele si greutatea lor dupa tine. Mai apoi, sa continui de unde ai inceput aspirarea, cu spalarea pardoselii.

Cu un aspirator care spala si aspira in acelasi timp, nu doar ca il vei putea manevra usor, fiind fara fir, dar faci doua lucruri deodata: speli si aspiri. Nu te va mai interesa lungimea cablului, pentru ca toata curatenia devine o relaxare cu un astfel de aspirator. In plus, poti aspira cu usurinta si locurile unde inainte ajungeai cu greu, pentru ca il poti ajusta in functie de spatiu si dimensiuni.

2. Curata lichide, pete si orice tip de murdarie

Lichidele varsate in bucatarie sau cerealele de dimineata care au ajuns pe pardosea dupa micul dejun, pot fi mult mai usor de curatat cu un aspirator fara fir. Datorita functiei de aspirare si spalare, dar si prin usurinta utilizarii, in cateva minute bucataria ta devine curata.

Cu o viteza mare de rotatie, periile brevetate curata constant in timpul utilizarii, si nu trebuie sa iti faci griji de petele greu de curatat. Pentru ca are un debit constant de apa curata, apa este eliberata pe podea este preluata imediat de periile aspiratorului. Nu mai e nevoie sa ai dupa tine si cu o galeata cu mop, va face treaba completa singur.

3. Este usor de curatat

Dupa ce ai curatat intreaga locuinta, este timpul sa cureti si aspiratorul, pentru a-i mentine durata de viata mai lunga. Inainte, aceasta etapa era privita ca un adevarat chin, pentru ca procesul era greoi, cu schimbarea sacilor si inhalarea prafului.

Insa, aspiratorul modern care spala si usuca in acelasi timp, este simplu de curatat. Colecteaza apa murdara imediat si poate fi golit fara sa atingi apa murdara folosita la spalare. In plus, modelele avansate de aspiratoare se curata singure in statiile speciale de depozitare si auto-curatare, dupa finalizarea sesiunii de curatare.

4. Dispune de un design versatil

Versalitatea este un alt avantaj al aspiratorului, ceea ce il face sa fie optiunea perfecta pentru orice locuinta in materie de instrumente de curatenie:

  • aspirare si spalare (lichide, podele dure);
  • aspirare exclusiva (covoare);
  • aspirator de mana (mobila, tapiterie etc.).

Designul acestor tipuri de aspiratoare este proiectat in asa fel incat sa ofere usurinta in utilizare, dar si sa fie usor de intretinut. Poti schimba simplu intre configuratia de spalare si aspirare, la cea de aspirare exclusiva. De altfel, nu ocupă mult loc de depozitare, mai ales daca este un sistem 3in1.

5. Produce mai putin zgomot

De cate ori ai vrut sa faci curatenie dimineata sau seara, insa zgomotul aspiratorului te impiedica? Cu un aspirator modern, nu doar ca vei avea curatenia eficientizata, dar o vei face si intr-un mod silentios.

Noua tehnologie pe baza careia s-a dezvoltat acest aspirator reduce zgomotul in timpul aspirarii, fata de vechile aspiratoare. Astfel, nu iti vei deranja vecinii in timp ce aspiri dimineata sau seara, iar zgomotul produs este confortabil si pentru urechile tale.

Usurinta in utilizare, zgomot redus, design versatil, curatare garantata indiferent de tipul de murdarie, toate acestea sunt avantajele unui aspirator care spala si aspira in acelasi timp. Este un ajutor de nadejde in orice casa, pe care oricine ar trebui sa il aiba.

Sursa foto: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea