Cum sa...

#2Clean #siguranta #curatenie casa

2Clean! Siguranta pe primul loc!

Experienta ultimei perioade ne-a invatat ca trebuie sa fim extrem de atenti la igiena, pentru siguranta si sanatatea noastra si a celor dragi.  

 

Daca nu stiati, un numar mare de microbi patogeni se pot transmite foarte usor, prin intermediul alimentelor proaspete sau a suprafetelor atinse frecvent.

Fructele si legumele provenite din culturile industriale sunt tratate pentru a rezista cat mai mult pe rafturile magazinelor, cu substante care nu se elimina in urma spalarii cu apa. Iar curatenia camerelor si a suprafetelor devine o prioritate atunci cand vine vorba de un copil.

Vreti solutii sigure si eficiente pentru aceste situatii? Gama 2Clean contine formule cu ingrediente de origine naturala pentru igienizarea si curatarea alimentelor, dar si a suprafetelor din intreaga casa.

Siguranta este unul din pilonii gamei, asa ca formulele produselor sunt bazate pe acizi de fructe si contin 99.5% ingrediente de origine naturala. Odata pulverizate pe suprafetele care trebuie igienizate, produsele nu lasa reziduuri, gust sau miros si se indeparteaza complet si extem de usor, prin spalare. Igienizarea practic se face prin 2 pasi simpli. Mai intai igienizam si apoi spalam!

De asemenea, produsele 2Clean nu contin conservanti artificiali, coloranti sau parfum.

Solutia igienizanta pentru spalarea fructelor si legumelor are un efect igienizant maxim si este absolut sigura spre a fi folosita ca un produs multifunctional. Aceasta poate fi folosita pentru spalarea verdeturilor, legumelor, fructelor si a oualor. De asemenea, poate fi folosita si pentru tratarea suprafetelor din bucatarie!

Solutia igienizanta pentru curatarea si igienizarea jucariilor si a suprafetelor este de maxima utiliate pentru siguranta unui camin in care locuieste un copil. Produsele normale pentru adulti contin un numar mare de surfactanti, majoritatea dintre acestia fiind agresivi si putand dauna pielii sensibile a copiilor. Solutia 2Clean inlatura mizeria de pe obiectele si suprafetele folosite de catre copii, fiind absolut sigura datorita formulei, ce contine agenti activi precum acidul citric si acidul lactic (ingrediente antiseptice) si conservanti naturali.

Produsele 2Clean se gasesc in reteaua de magazine Penny.

Alte informatii puteti afla de pe: www.2-clean.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului