Cele mai citite despre copanele

Adrenalina la distanta de o furculita (V): Peru

Peruanii mananca mult, foarte mult si extraordinar de mult.

Cum sa faci sa nu mai sara uleiul din tigaie

Picaturile de ulei incins care sar din tigaie sunt deosebit de periculoase pentru sanatate. Ele pot cauza arsuri grave, care necesita un tratament indelungat. De asemenea, pot cauza pete in bucatarie, in jurul aragazului.


1 Foloseste o tigaie de calitate, cu capac

In primul rand, pentru

Papricas unguresc de pui

Papricasul ungurestc este una dintre cele mai cunoscute tocanite facute in Ardeal. Din pui, sos cu paprika si galusti, acest tip de mancare este satios si foarte gustos.

Cele mai noi despre copanele

Pune bicarbonat peste carnea cruda si vei avea o surpriza de proportii

Despre bicarbonatul de sodiu se stie ca are o multime de intrebuintari in bucatarie, insa putini au habar de acest truc.

Copanele glazurate cu lime

Aceasta reteta de copanele cu lime, miere si sos de soia este usor de facut si va fi indragita de toata familia. Copanelele le poti combina cu brocoli fiert sau cartofi la cuptor.

Gateste cu Oana: Pui cu rozmarin si chili la wok VIDEO

Am gatit cu mare drag carnea de pui pe aragaz (de obicei fac friptura de pui la cuptor), insa acum a fost altceva, aveam o tigaie/wok de cupru! Puiul cu rozmarin, usturoi si chili este extrem de aromat datorita rozmarinului si este tocmai bun de servit cand aveti musafiri pentru ca va sugerez sa-l serviti pe felii de paine frecate cu usturoi.