Case de vedete

#casa #amenajarea casei #apartament #stil design #decorul casei #case lux #penthouse

Casa de vedeta. Cum arata apartamentul faimosului domn Grey!

Vizitele de vineri in cele mai frumoase case de vedete continua pe Acasa.ro cu o experienta neasteptata, care te poate induce in eroare la prima vedere. Stii probabil ca faimosul Christian Grey este protagonistul romanului erotic "Fifty Shades of Grey", deci cum poate detine el un apartament de lux real, cand este doar un personaj fictiv?

Ei bine, se pare ca autoarea E. L. James l-a descris pe Christian Grey ca locuind intr-un penthouse ce exista in realitate, exact asa cum este ilustrat in cartea de succes. Acesta este situat in imobilul exclusivist Escala din Seattle si apartine in realitate unui alt burlac, pe nume Tim Lincecum, cunoscut jucator de baseball.

Lincecum a cumparat apartamentul situat e bulevardul 4th Avenue 1920 in anul 2010, in schimbul sumei fabuloase de aproximativ un milion si jumatate de dolari. In romanul "Fifty Shades of Grey", acelasi apartament este locuit de fermecatorul si instaritul Christian Grey.

Stil de design: modern-luxuriant

Chiar daca revista "Seatle Weekly" a caracterizat apartamentul ca "spatiu gol irosit, lipsit de arta", locuinta de aproape 230 de metri patrati si cu 3 dormitoare este dotata cu un parchet superb finisat si mobilier din piele. Amenajarea este in stil minimalist, cu putin mobilier, spoturi pe pereti/tavan si semineu futurist.



Bucataria de tip open space este dotata cu mobilier lucios, blaturi din granit si podele din lemn masiv de cires. Ferestrele din living sunt suficient de mari, incat sa ofere o priveliste spectaculoasa asupra numerosilor zgarie-nori din vecinatate.



Ferestrele din living sunt suficient de mari, incat sa ofere o priveliste spectaculoasa asupra numerosilor zgarie-nori din proximitate.



Dormitorul este amenajat modern si simplu, in nuante neutre, cu punctul central in zona ferestrelor imense, in timp ce baia spatioasa ne aminteste perfect de scenele fierbinti descrise in romanul erotic, fiind extrem de spatioasa, amenajata cu marmura, mobilier din lemn masiv si toate dotarile necesare pentru a fi extrem de confortabila.


Cat despre facilitatile de lux, rezistentii imobilului Escala au acces la un spa privat, sala de sport cu studio yoga, bucatarie cu catering etc. Singura incapere imaginata de E.L. James si inexistenta in apartamentul din care s-a inspirat este faimoasa "camera rosie".

Christian Grey, burlacul sadic cu 50 de vicii

Christian Trevelyan Grey este protagonistul masculin al triologiei "50 de umbre ale lui Grey". In fata celorlalti, Grey este un tanar afacerist de succes foarte chipes si o persoana fermecatoare. Anastacia Steele, studenta care ajunge sa il cucereasca, ii cunoaste si latura intunecata: fetisul BDSM.

Foto: zillowstatic.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului