Case de vedete

#john krasinski #vedete #amenajare casa #emily blunt #showbiz #Case de vedete

Case de vedete: Iata vila de 2,75 milioane dolari a cuplului Emily Blunt - John Krasinki!

Cu o fetita venita pe lume in urma cu trei luni, cuplul Emily Blunt-John Krasinki a plecat rapid la vanatoare imobiliara pentru a gasi cuibul potrivit pentru micuta Hazel. Iar vila aleasa de cei doi, care a scos din conturile proaspetilor parinti suma de 2,75 milioane dolari!

Vedere incredibila

Ce-i drept, pozitia dominanta de care se bucura casa de lux a cuplului justifica din plin investitia. De la inaltimea colinei pe care este situata, Emily, John si Hazel pot admira in voie atat privelistea metropolei de pe Coasta de Vest, cat si canionul din apropierea Los Angelesului. Cu o suprafata de 325 mp construiti, noua vila se bucura si de dotari mai moderne decat resedinta eco detinuta de cei doi in Ojai County.

Confort pentru copil

Adepti ai stilului eco-friendly, cele doua staruri au detinut, in apropierea orasului, o locuinta "verde", in care toate dotarile incarcau sa fie cat mai naturale. Venirea copilului i-a pus insa pe ganduri, astfel ca noua locuinta are tot ce trebuie pentru a asigura confortul micutei Hazel. Cu o camera destinata activitatilor in familie de dimensiuni impresionante si o bucatarie dotata cu ce-i trebuie, Emily poate rasufla acum usurata in privinta ingrijirii copilului.

Intimitate

Cuvantul de baza in cuplul Blunt-Krazinski pare sa fie intimitatea, cei doi preferand o resedinta cu doua loturi de teren pentru a exista o distanta intre ei si vecini sau paparazzi.

Nici dotarile interioare nu arata ca vedetele s-ar pregati sa primeasca oaspeti cu duiumul. Bucataria are in dotare aparatura moderna si o zona rezervata servirii unui mic dejun rapid, dar nu vine cu o sala de mese foarte larga in completare. Patru dormitoare si trei bai sunt suficiente pentru familie si pentru eventualele rude care vor poposi o vreme in casa.

Rasfat pentru Emily

In exterior vila, este dotata cu o terasa pietruita, gradina si gazon, o piscina de largi dimensiuni si o zona spa, semn ca Emily vrea sa revina cat mai repede la formele avute inainte de sarcina. De altfel, apropiatii cuplului au mentionat presei tabloide ca aceasta a inceput deja un program de recuperare fizica.

Citeste si:

Succes sau esec total? Cum arata 5 vedete care au apelat la bisturiu
Andreea Balan, atac dur la amanta lui Keo!

Surse foto: celebuzz.com, casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea