Case de vedete

#design interior #showbiz # design casa #case de vedeta #naya rivera #casa naya rivera #vila naya rivera

Case de vedete: Vila romantica a Santanei din Glee

Vedeta de 27 de ani, iesita la rampa prin intermediul rolului Santana Lopez din serialul muzical "Glee", a ales o locuinta stilata intr-unul dintre cartierele luxoase ale Los Angelesului. Desi a crescut alaturi de parintii sai in metropola de pe Coasta de Vest a Statelor Unite, Naya a decis sa paraseasca cuibul familial, optand pentru o casa cu aspect romantic pe colinele din Beverly Hills.

Interior romantic

Actrita-cantareata a optat pentru un interior romantic, dar, in pofida decorului perfect pentru un cuplu, vedeta locuieste in prezent singura, logodna ei cu cantaretul hip-hop Big Sean luand sfarsit in aprilie anul acesta. Naya se poate bucura insa in voie de interiorul locuintei sale de lux, designerul Angelo Surmelis intrecandu-se pe sine in construirea unui decor eclectic in casa starletei.

Nuantele decorului, accesoriile de cristal si detaliile ikebana raspandite in ariile de trecere din casa fac dovada unei firi creative si stilate.

Exterior relaxant

Stilul vedetei se reflecta si in amenajarile exterioare, Naya preferand o piscina cu apa sarata amplasata intr-o curte cu gazon ingrijit si o zona spa in imediata apropiere. Curtea interioara este marginita de un gard viu inalt care protejeaza intimitatea vedetei. O terasa verde, umbrita de un copac inalt, asigura un loc de relaxare rafinat in spatele locuintei.

In stil propriu

Pe o suprafata de 306 metri patrati din interior, decorul reflecta intru totul stilul si personalitatea vedetei, dupa cum dezvaluie chiar designerul Angelo Surmelis, intr-un interviu acordat revistei "In Style".

Vila din Beverly Hills a Nayei Rivera are patru dormitoare, o camera de zi spatioasa, compartimentata in doua zone distincte, o sufragerie si o bucatarie moderna in care albul tabliilor de marmura care acopera mobilierul si placutele ceramice de pe pereti ofera o senzatie atemporala.

Business woman cu stil

Pana si biroul de acasa al vedetei dezvaluie pasiunea acesteia pentru eleganta. Atat scaunul, cat si partile laterale ale biroului sunt invelite intr-o eleganta tapiterie cu butoni. Dincolo de nota de lux, nuanta neutra de gri aleasa denota faptul ca tanara vedeta isi ia in serios cariera si afacerile derulate de la biroul de acasa. De altfel, Rivera se dovedeste a avea spirit de femeie de afaceri, un anunt de vanzare al casei acesteia fiind postat in urma cu un an. Naya a cerut pentru resedinta 2,1 milioane dolari, o suma care i-ar aduce un profit 1 milion dolari.

Surse foto: blog.redfin.com, instyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea