Casa verde

#instalator casa verde 2023 #casa verde 2023 #alegere instalator

Criterii de alegere a instalatorului potrivit pentru programul Casa Verde 2023

A mai ramas foarte putin timp pana cand Administratia Fondului pentru Mediu va da startul pentru alegerea instalatorilor validati in cadrul programului Casa Verde 2023.

Alegerea unui instalator bun este un pas crucial pentru a beneficia de servicii profesioniste si transparente, dar si de un sistem fotovoltaic de calitate si eficient. Tocmai de aceea, firma de montaj Genersy vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva criterii de urmat, valabile si in situatia in care optati sa faceti o investitie din fonduri proprii.

Toate firmele montatoare participante in cadrul programului Casa Verde sunt garantate de AFM, iar selectia acestora a fost facuta prin impunerea obligativitatii de a fi acreditate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). Ceea ce inseamna ca acesti instalatori sunt profesionisti recunoscuti si detin toate calitatile necesare pentru alegerea si montarea sigura a unei instalatii fotovoltaice in cadrul ofertei Casa Verde.

Experienta si recomandarile sunt esentiale in alegerea unui instalator potrivit. Este recomandat sa verificati cat timp activeaza compania pe piata si portofoliul de instalari. Este important ca aceasta sa aiba angajati calificati proprii. De asemenea, recenziile si recomandarile date de alti clienti va vor oferi o imagine clara asupra calitatii servicilor si a profesionalismului. Conteaza si impresia locala; astfel, un instalator cu o buna reputatie va fi recomandat din vorba in vorba.

Ofertarea transparenta este un alt punct important la care trebuie sa fiti atenti. O oferta sincera va fi discutata in detaliu si va contine, inca de la inceput, informatii cu privire la eventualele costuri suplimentare. Aceste aspecte pot fi lamurite doar dupa analizarea locatiei de catre montator si pot insemna instalarea unei impamantari, modificari la bransamentul electric sau adaptari pentru un acoperia care nu poate sustine greutatea unui sistem.

Astfel, consultanta tehnica bazata pe nevoile reale ale clientului este doar una dintre serviciile pe care o firma profesionista trebuie sa le ofere: servicii personalizate care sa acopere toata gama, de la proiectare pana la mentenanta, monitorizare si obtinerea certificatului de prosumator. Aceste servicii vor fi incluse in pretul initial al ofertei.

Comunicarea clara si promptitudinea raspunsului unui montator la orice intrebare sunt esentiale. Acestea denota seriozitate, rabdare, politete, intelegere, interes sau, intr-un cuvant, profesionalism. Toate acestea se traduc printr-o colaborare de incredere, fara ambiguitati sau frustrari din partea clientului.

Nu in ultimul rand, calitatea componentelor utilizate si garantiile acestora reprezinta un punct foarte important in alegerea unui instalator. Acesta nu va folosi dispozitivele cele mai ieftine, dar va asigura un raport calitate-pret corect pentru client, folosind doar materiale de calitate care vor functiona conform garantiilor, pentru lungi perioade de timp, la un nivel optim si in siguranta. De asemenea, un instalator de incredere va oferi garantie pentru montaj si asigurari pentru eventualele daune sau defectiuni ce pot aparea in timpul procesului de instalare.

In concluzie, alegerea unui instalator potrivit este o etapa vitala, deoarece de el depinde calitatea serviciilor, montajului si a sistemului in sine. Fie ca sunteti inscrisi in programul Casa Verde 2023 sau doriti sa faceti o investitie din fonduri proprii, S.C. ANDALEX GENERSY S.R.L. va ofera servicii bazate pe aspectele mentionate mai sus, cu oferte personalizate la un raport cost-calitate avantajos.

FOTO: genersy.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea