Casa de Craciun

# impodobire brad #craciun #brad craciun

Cum se impodobeste corect bradul de Craciun. In ce ordine se pun decoratiunile

 

Tu stii in ce ordine se pun decoratiunile in brad? Indiferent ca decorezi bradul in Ajun sau mai devreme, cu siguranta iti doresti sa aiba un aspect armonios si aranjat. Afla de mai jos care este ordinea decoratiunilor in brad.

Mai intai trebuie sa alegi globurile, beteala si instalatia pe care le vei folosi. Scapa de cele vechi, rupte sau sparte, pentru ca acelea se spune ca aduc ghinion. Verifica instalatia, sa functioneze asa cum trebuie si inlocuieste becurile care nu se mai aprind.

In ceea ce priveste ordinea nu exista o regula exacta. Multi sunt de parere insa ca instalatia ar trebui sa fie adaugata prima. Pornind de la baza bradului, incepe sa pui instalatia de jur imprejur, mai intai pe ramurile de jos, apoi pe cele de sus. Dupa instalatie urmeaza beteala, apoi globurile. Incepe cu globurile cele mai mari si pune-le simetric in brad.La final se adauga globurile cele mai mici, astfel incat bradul sa fie echilibrat. Ultimul element este steaua din varful bradului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea