Casa de Craciun

#decorarea casei de Craciun #decorare casa craciun

Craciun 2019: 8 trucuri care vor face decorarea casei mai usoara

Sarbatorile se apropie si trebuie sa recunoastem ca decorarea casei pentru Craciun presupune timp, efort si destul de multa creativitate. Pentru ca toata casa sa arate precum ar fi desprinsa din povesti, iata cateva trucuri care vor face decorarea casei mai usoara.

Decoratiune simpla

Pentru a face aceasta decoratiune simpla nu ai nevoie de foarte multe elemente. Poti cumpara mini crizanteme sau un mic cactus in ghiveci pe care sa il asezi apoi intr-un bol mare. Umple spatiul ramas in jur cu nuci, conuri de brand, ornamente sau portocale.

Odorizant de camera din condimente

Simti cu adevarat ca vine Craciunul cand toata casa este invaluita de aromele acestei Sarbatori. Pentru ca inainte de Craciun, in casa se gateste destul de mult, poti sa faci un odorizat de camera cu aromele preferate, care nu iti vor deranja simturile. Pune pe soba sau plita coji de portocala si bete de scortisoara sau pune intr-un vas cat mai multe condimentele proaspete: menta, rozmarin, lavanda sau altele, in functie de preferinte.

Instalatie de lumini vopsita

Cele mai multe instalatii de lumini au snurul verde, tocmai pentru a se integra cat mai bine in bradul de Craciun. Dar atunci cand sunt folosite pentru a decora alte zone din casa, acest verde poate deveni plicitisitor si deranjant. Aplica o solutie simpla: adauga si mai multa stralucire in decor, vopsind instalatia de brad cu vopsea aurie.

Ingerasi din filtre de cafea

Ingerasii din filtre de cafea pot fi decoratiunile perfecte, extrem de simplu de facut pentru Craciun. Pentru a face ca aripile de ingeri sa arate fabulos si sa aiba volum, secretul este sa pui cinci filtre de cafea unul in varful celuilalt astfel incat sa poti infoia separat, fiecare strat.

Decorarea prajiturilor fara dezordine in jur

Decorarea turtei dulci si a restul prajiturilor pregatite pentru Craciun este o activitate amuzanta, dar de multe ori in jur ramane destul de multa dezordine. In cazul in care prepari prajiturile de Sarbatori impreuna cu cei mici, foloseste recipient pentru condimente ca sa aplici glazura. Recipientele acestea sunt usor de manevrat, poti stoarce exact cantitatea necesara si reusesti astfel sa mentii si ordinea in jur.

Brazi de decor din staniol

Nu este nimic mai simplu si mai amuzat sa pregatesti impreuna cu copiii cateva decoratiuni de Craciun. Una dintre cele mai simple pe care le poti face este sa pregatesti cateva forme de brad din spuma pe care apoi sa le imbraci in staniol argintiu sau auriu.

Ghirlande din brad artificial si natural

In cazul in care tii sa decorezi scara sau alta zona din casa si cu o ghirlanda frumoasa din crengi de brad, atunci alege ca anul acesta sa faci un mix intre ramurile de brad artificial si cel natural. Prinde printre crengile ghirlandei din brad artificial si cateva ramuri naturale. Ornamentul va arata spectaculos.

Un brad mai inalt

Pentru a avea un brad impunator de Craciun tot ce trebuie sa faci este ca sub suportul acestuia sa pui cateva cutii de vopsea, apoi sa le acoperi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului