Constructia casei

#rulouri exterioare #usi de garaj

Usi de garaj si sisteme complete le poti comanda de la Alexiana Group

Usile de garaj joaca un rol destul de important pentru siguranta a ceea ce se afla in interior. De foarte mult timp acestea au devenit un accesoriu vital pentru a mentine totul in ordine in garaj, fiind de cele mai multe ori automatizate. Calitatea lor este foarte importanta, iar acesta este si motivul pentru care ar trebui sa alegi o firma care sa indeplineasca aceste standarde.

La Alexiana Group ai parte de usi de garaj, automatizari si sisteme complete care sunt ideale pentru preferintele tale. Gama variata de produse include mai multe accesorii si obiecte special concepute pentru a se incadra in arhitectura casei.

Usile de garaj tip rulou de la Alexiana se numara printre cele mai achizitionate, fiind sisteme complete. O usa de garaj nu este doar un simplu accesoriu, ci si un element important in cadrul amenajarilor exterioare. Poti opta pentru o gama variata de culori, ce iti permite sa integrezi perfect usa de garaj cu fatada casei.

Acest tip de produs se poate echipa optional cu bariera electro-optica, intrerupator cu cheie, actionare prin telecomanda, centrala cu una sau doua canale, avertizor luminos, profil transparent pentru iluminare sau profil cu fante pentru aerisire. Actionarea poate fi manuala, prin tensionarea cu arc sau electrica prin telecomanda. Sistemele de rulare sunt din otel zincat si role cu rulmenti, iar varianta electrica a usii de garaj este prevazuta cu trecerea pe modul manual in cazul in care sunt probleme electrice.

Varietate de produse pentru nevoile casei tale

La Alexiana Group gasesti o varietate de produse pentru nevoile casei tale si poti alege din urmatoarele: usi de garaj, rulouri exterioare, automatizari, sisteme de aluminiu, jaluzele, rolete textile, marchize, blocatori de parcare, plase anti-insecte, obloane, parasolare, pergole sau pereti cortina. Indiferent de produsul sau produsele pe care le vei alege, este important sa ai masuratori exacte, pentru a te asigura ca acestea se potrivesc perfect.

Daca este necesar, poti solicita solutii tehnice si masuratori de la specialisti. Aceste servicii sunt gratuite si iti vor asigura faptul ca produsul comandat va fi 100% potrivit. Fiecare produs este disponibil in mai multe culori, modele si dimensiuni, astfel incat sa se incadreze in cerintele tale.

Rulouri exterioare de calitate superioara

Alexiana Group iti pune la dispozitie rulouri exterioare de calitate superioara intr-o gama larga de culori si modele. Acestea sunt confectionate din aluminiu si pot fi dotate atat cu actionare manuala, cat si automata prin telecomanda. Rulourile exterioare pot fi cu carcasa patrata sau rotunda, iar in functie de modelul ales difera functiile. Cele cu carcasa rotunda au aplicat pe ghidaj un profil rotunjit ce are rol estetic. Rulourile de acest tip sunt o combinatie ideala intre util si estetic pentru exteriorul casei.

In aceasta perioada promotia curenta a furnizorului este una care iti da motive sa faci curand o comanda: la fiecare comanda de usa de garaj sectionala, primesti un rulou gratuit. Cere oferta personalizata!

Contact: 

www.alexiana.ro
0230 560 560
0755 111 222
office@alexiana.ro

 

Foto: https://alexiana.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea