Constructia casei

#led #scari

Iluminat inteligent pentru scari interioare

Scarile se luminează treptat, de la prima pana la ultima treapta, permițându-vă să vă deplasați în siguranță pe scări si veți fi fermecați de lumina difuza  LED care „curge” datorita aprinderii succesive a treptelor. Iluminarea scărilor devine cu adevărat magică.

Noi, pe iluminat-ieftin.ro avem solutia - Controlerul inteligent pentru iluminatul scarilor.Descoperiți sistemele noastre inteligente de iluminat pentru scări LED.

Ce inseamna iluminat inteligent pentru trepte

Kitul își propune să crească nivelul de siguranță pe scări, să asigure confortul și să economisească energie, asigurând în același timp efectele decorative dorite de utilizator scărilor. Funcția principală a scărilor inteligente este de a porni iluminatul pentru o anumită perioada, după lasarea intunericului sau după detectarea mișcării de către senzori de mișcare. Acest lucru asigură confortul uitării de a aprinde și a stinge luminile și de a economisi energie. În funcție de model, scările inteligente îndeplinesc, de asemenea, multe funcții suplimentare, în principal cu scop de design.

Componentele kitului de iluminat scari.

Cele 2 modele de controlere pe care vi le oferim sunt destinate iluminatului cu benzi led RGB si cu benzi led monocrom.Tehnic,ambele solutii sunt limitate la numarul maxim de 20 de trepte si pot fi echipate cu senzori de miscare standard sau senzori de miscare premium cu setari suplimentare.Toate variantele sunt alimentate la 12V si necesita o sursa de alimentare la 12V. Benzile LED pot fi alimentate doar la 12V si se pot instala direct pe treapta sau intr-un profil de aluminiu special pentru benzi led si pot avea o putere de maxim 12W/ treapta.

Contolerul este programabil, puteti opta pentru diversi timpi de functionare pentru a avea senzatia unei aprinderi cat mai line, puteti opta pentru un iluminat de siguranta astfel ca prima si ultima treapta sa fie aprinsa permanent si scara sa se aprinda doar la aparitia miscarii.

Pachetul de materiale este alcatuit din controler, o sursa de alimentare la 12V, 2 senzori de miscare pentru 12V si banda led. Daca optati pentru un kit RGB, veti primi si un controler cu telecomanda pentru banda LED RGB. Pentru a controla culorile treptelor dintr-un smartphone, se poate utiliza un controler banda led RGB smart WiFi.

Pentru treptele cu finisaj lucios va recomandam alegerea benzilor LED tip COB, cu aspect de iluminare continua.

Indiferent de ce varianta alegeti, trebuie sa optati pentru instalarea de catre un electrician autorizat deoarece trebuie sa cablati toate treptele cu controlerul si sa instalati corespunzator senzorii de miscare. Daca folositi senzori de miscare standard atunci trebuie sa stiti ca sistemul va functiona permanent indiferent de nivelul de iluminare in casa sau va functiona doar noaptea. Senzorii de miscare premium va ofera libertatea de a seta functionarea controlerului indiferent de nivelul de iluminare din casa.

Va invitam in showroom pentru testarea acestui produs distribuit exclusiv de iluminat-ieftin.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare