Constructia casei

#reamenajare locuinta #hauzen #incredere #proces

Hauzen, partenerul tau de incredere in procesul de reamenajare al locuintei

Reamenajarea locuintei este o etapa importanta in viata fiecarui om, una in care suntem in cautarea celor mai bune solutii pentru a face din casa noastra un loc cu adevarat confortabil si plin de stil. In acest proces, alegerea usilor si ferestrelor reprezinta un pas esential, deoarece acestea nu numai ca influenteaza estetica locuintei, ci au si un impact semnificativ asupra eficientei energetice si a confortului termic al casei tale.

 

In acest sens, Hauzen, o platforma online ce pune la dispozitia ta un simulator de pret si optiunea de a comanda usi si ferestre termopan, poate fi tocmai partenerul de care ai nevoie.

Comanda produsele de care ai nevoie in doar cateva clickuri

Platforma online Hauzen.ro pune la dispozitia ta un simulator de pret inclus si o gama variata de optiuni pentru usi si ferestre din tamplarie PVC. Ceea ce face Hauzen.ro sa iasa in evidenta este usurinta si rapiditatea cu care poti gasi si comanda produsele de care ai nevoie pentru proiectul tau de reamenajare.

Alege usi termopan exterior, sau oricare alt produs dorit, cu doar cateva clickuri, fara a pierde timp pretios cautand si comparand oferte in magazine traditionale. Poti naviga in sectiunea Tamplarie standard si selecta optiunile potrivite pentru tine, avand control asupra dimensiunilor si culorilor. sau, daca doresti un produs personalizat, intra in sectiunea Configureaza tamplaria si creeaza-ti propriul proiect, adaptat exact nevoilor tale.

Este important de mentionat ca Hauzen.ro a reusit sa castige increderea clientilor sai. Un studiu realizat de Neomar in 2020 a dezvaluit ca gradul de satisfactie al clientilor Ramplast, firma-mama a Hauzen, a fost de 4.9 puncte din 5, ceea ce demonstreaza nivelul inalt de multumire al clientilor care au ales sa-si reamenajeze locuintele cu ajutorul Hauzen.ro.

Hauzen.ro- mai mult decat o platforma cu produse de calitate

Hauzen.ro nu reprezinta doar o platforma de achizitie a produselor de calitate, ci si un promotor al sustenabilitatii. Producatorii din spatele acestui proiect utilizeaza profile Ramplast, fabricate intr-un centru modern de productie, cel mai mare de acest gen din Romania. Un aspect esential in acest proces este faptul ca aceste profile sunt 100% ecologice.

Hauzen.ro se remarca prin eforturile de reducere a amprentei sale ecologice. In 2020, prin reciclarea deseurilor de ambalaj, a reusit sa reduca cantitatea de CO2 emis cu impresionante 36.552 tone. aceste actiuni nu sunt doar un semn al angajamentului pentru protectia mediului, ci si o dovada a responsabilitatii sociale pe care Hauzen.ro o poarta in ceea ce priveste impactul asupra planetei noastre.

Reamenajarea locuintei tale nu a fost niciodata mai accesibila si mai convenabila. asadar, incepe astazi sa transformi casa ta intr-un loc in care te simti cu adevarat acasa, cu ajutorul partenerului de incredere -Hauzen.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea