Boli

#gama ostart # vitalitate #ostart vital

Start vitalitate cu gama Ostart Vital

Vremea calda si insorita este perfecta pentru orice activitate iti pofteste inima, plus ca soarele este benefic si pentru fixarea calciului in oase. Insa tot perioada caniculara este si un prilej de pierdere excesiva a lichidelor si electrolitilor din organism, iar cand totul vine pe fondul lipsei de calciu, te poti confunta cu aparitia crampelor musculare, senzatiei de amortire a degetelor, starilor de oboseala si iritabilitate.

 

Ostart Vital Ca + D3 contine un complex important in desfasurarea normala a proceselor fiziologice si are rol benefic in mentinerea sanatatii organismului.

Ostart Vital Ca + D3 se recomanda persoanelor cu activitate fizica intensa, in preconceptie, sarcina si alaptare sau  celor care necesita un aport crescut de calciu, precum si in cazul pierderilor excesive de lichide si electroliti, cum ar fi in perioadele de canicula.

Comprimate sau plicuri?

Ostart® Vital Ca + D3, comprimate - destinate copiilor peste 5 ani si adultilor, aceste comprimate mentin sanatatea oaselor si a dintilor, ajuta la functionarea optima a muschilor si a nervilor (cum ar fi copiii in perioada de crestere), contribuie la coagularea normala a sangelui. Sigur in sarcina si alaptare. Fara zahar.

Ostart® Vital Ca 1500 + D3, plicuri - usor de administrat, cu gust placut si bine tolerat, acest Doar un plic pe zi confera rapid un aport substantial de calciu si vitamina D3. Fara zahar.

Afla  mai multe informatii despre gama Ostart pe https://www.fitermanpharma.ro/game/ostart/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare