Boli

# sarbatori usoare #digestie

Sarbatori usoare, de la mic la mare!

Intotdeauna mult asteptate si intens pregatite, sarbatorile pun la grea incercare sistemul digestiv al adultilor, dar si pe cel al copiilor. Diversitatea felurilor de mancare, amestecarea lor la o singura masa, zaharul si sarea in exces, precum si bauturile carbogazoase pot cauza diferite neplaceri sistemului digestiv.

 

Vreti solutii rapide si utile pentru tulburari digestive? Iata ce puteti pune in trusa de prim-ajutor:

Digex Forte Super Digestiv

Contine un complex de 9 enzime digestive, bila bovina si ghimbir - ingrediente naturale combinate intr-o formula inovatoare, ce combate eficient indigestia dupa mese copioase si reduce senzatia de preaplin sau greata, contribuie la eliminarea gazelor intestinale, reduce balonarea si stimuleaza secretia biliara.

Alinan Digestie usoara – pentru copii

Produsul este special conceput copii incepand cu varsta de 1 an, tinand cont de necesitatile fiziologice ale acestora. Contine un complex de 8 enzime digestive, care actioneaza asupra unei mari varietati de alimente, asigurand o digestie optima. Combate si previne simptomele neplacute ale indigestiei si intolerantelor alimentare, favorizeaza absorbtia nutrientilor necesari cresterii si dezvoltarii organismului, stimuleaza dezvoltarea florei intestinale normale.

Emetix – pentru mese si calatorii usoare, fara greata

O combinatie unica dintre vitamina B6 si extractul de ghimbir standardizat in gingerol, fiind indicat in stari de greata si voma. Poate fi administrat si in sarcina, inca din prima luna.

Alinan Emetix Kids suspensie orala

O combinatie unica de vitamina B6 cu extract standardizat de ghimbir, conceput special pentru copii pentru a combate natural starile de greata si voma. Conceput special pentru copii peste 2 ani.

Afla mai multe informatii despre produse de pe: https://shopfiterman.ro/  sau de pe paginile de social media ale Fiterman Pharma.

FOTO: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare