Boli

# Dent Estet # implantologie dentara #medic stomatolog #implant dentar

Dent Estet creeaza un serviciu unic in Romania - Masterplan de Implantologie Digitala -

Datele statistice Dent Estet din ultimii patru ani arata o curba ascendenta a interesului romanilor pentru tratamentele premium, inregistrand cresteri de peste opt ori ale numarului de persoane care au accesat implanturile premium in clinici. Acest lucru dovedeste ca romanii constientizeaza importanta alegerii unui implant de calitate si mai ales a unei echipe de specialisti bine pregatiti si responsabili. Drept dovada, a crescut gradul de documentare si de informare a pacientului, acesta acordand o atentie tot mai mare alegerii medicului si al echipei care il trateaza, se preocupa de materialele si tehnologiile folosite si are in minte mereu implicatiile pe termen lung.

Dent Estet a construit un Masterplan de Implantologie Digitala pentru a raspunde cererii accelerate de implanturi dentare de calitate. Doar in Statele Unite ale Americii, 38 de milioane de persoane vor ramane fara dinti pana in anul 2020. Ultimele analize statistice privind Romania plaseaza tara noastra cu 10 procente peste media europeana in ceea ce priveste populatia edentata (parte din populatie cu cel putin un dinte lipsa).

In ultimii 4 ani, numarul medicilor care fac parte din echipele dedicate acestor proceduri in clinicile Dent Estet s-a triplat, crescand de la 18 in 2014, la 54 in prezent. Experienta si pregatirea multidisciplinara a echipei, certificarile internationale, inclusiv in chirurgia premium, au condus la dezvoltarea unor protocoale specifice si a unor metode de abordare adaptate fiecarui tip de tratament, care formeaza un sistem complet, capabil sa livreze solutii eficiente. Toate acestea se traduc in beneficii tangibile pentru pacient, intr-o eficientizare a timpului petrecut de pacient in cabinet, prin reducerea numarului total de vizite necesare pentru finalizarea unui plan de tratament pentru fiecare pacient.

„In era in care tehnologia face tot mai mult parte din viata noastra, am folosit avantajele acesteia si am creat un protocol unic, avand ca obiectiv binele pacientului. Masterplanul de Implantologie Digitala este un pachet complex de servicii dedicate implantologiei ce ofera pacientilor solutii moderne de tratament. Unicitatea acestei metode vine din faptul ca pacientii au acces in aceeasi clinica, la servicii complete si personalizate inainte si dupa efectuarea actului chirurgical: chirurgie premium (implanturi de tip Nobel Biocare si Straumann), protetica dentara, tehnologii sigure si performante, echipe de medici multidisciplinare certificate international. Sinergia dintre medicul stomatolog implantolog, medicul stomatolog protetician si tehnicianul dentar ceramist asigura un rezultat final desavarsit”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

De asemenea, in cadrul Masterplanului de Implantologie Digitala pacientul are acces la tehnologii high-end integrate, printre care: echipamente laser revolutionare (Waterlase®️, Biolase®️), scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, soft de ghidare digitala (3 Shape Implant Studio), tehnica PRGF, Future Smile Studio – studio foto de investigatie si diagnostic, laborator dentar digital si centru integrat de radiologie digitala.

In plus, pacientii beneficiaza de Certificatul de asumare a calitatii ce consta in servicii de profilaxie si mentenanta gratuite timp de trei ani si de sustinerea, pe durata nedeterminata, din partea echipei de Patient Care Coordinators. Acestia din urma monitorizeaza evolutia pacientului de la prima vizita in clinica si se preocupa in legatura cu efectuarea controalelor periodice. Pacientul ramane, astfel, sub supravegherea si in responsabilitatea clinicii, fiind anuntat periodic asupra momentului in care este necesar sa revina la medic. Mai mult decat atat, daca pacientul respecta toate indicatiile medicului si conditiile mentionate in Certificatul de asumare a calitatii, Dent Estet va asigura mentenanta elementelor protetice pentru o perioada nedeterminata.

„Este important sa atragem atentia asupra alegerii unui implant de calitate si asupra implicatiilor pe care o alegere neinformata a furnizorului sau a solutiei de tratament o are asupra rezultatelor obtinute. Abordarea responsabila, tehnologiile folosite si asumarea calitatii tratamentului ne definesc. Acesta este motivul pentru care alegem intotdeauna parteneri de incredere, recunoscuti la nivel mondial pentru cercetare si inovare in domeniul medical”, adauga dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Calitatea si rezistenta sistemelor de implant dentar premium utilizate in Dent Estet sunt validate stiintific prin zeci de ani de cercetare si sunt demonstrate ca fiind singurul tratament care inlocuieste mai multi dinti lipsa pentru obtinerea unui zambet frumos si functional imediat. Rezultatele spectaculoase, obtinute cu ajutorul tehnologiei moderne, fac din implantologia premium o investitie pe termen lung in sanatate, sigura si responsabila. Conform unui studiu al Universitatii din Berna, Elvetia, realizat in randul pacientilor care au efectuat tratament cu implant dentar, 97% dintre acestia raporteaza atat imbunatatiri ale functiei masticatorii, cat si la nivel de confort. 96% dintre pacienti s-au declarat satisfacuti si foarte satisfacuti cu aspectul estetic si al pronuntiei, iar 94% dintre ei ar recomanda acest tratament cunoscutilor.

„Vreau sa atrag atentia asupra faptului ca sanatatea orala este strans legata de sanatatea generala. Pentru redobandirea functionalitatii si esteticii naturale, in cazurile in care pacientul si-a pierdut majoritatea dintilor sau dintii prezenti sunt compromisi si irecuperabili, implantul este cea mai buna optiune medicala. Potrivit American Academy of Implant Dentistry, rata de succes a implanturilor dentare premium pe plan global este de 98%. Acestea reprezinta, categoric, varianta dezirabila de tratament atunci cand punem in balanta calitatea vietii si sanatatea orala”, spune dr. Alexandru Georgescu, medic primar, Implantologie si Parodontologie si doctor in stiinte Medicale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului