Boli

#masurare presiune arteriala #presiune arteriala #tensiune

De ce este utila masurarea presiunii arteriale acasa

Romania se afla pe locul patru in Europa privind incidenta bolilor de inima, potrivit celui mai recent studiu al Societatii Europene de Cardiologie. Pentru milioanele de persoane cu tensiune arteriala mare, verificarile sporadice la cabinetul medicului pot fi insuficiente. In aceste cazuri, specialistii recomanda monitorizarea la domiciliu.

Urmarirea in timp a rezultatelor il va ajuta pe medicul curant sa ia decizii mai informate privind tratamentul si, de asemenea, poate reduce riscul de atac de cord.

Omron, lider mondial in producţia şi comercializarea aparaturii medicale de uz personal şi profesional, pune la dispozitia pacientilor o serie de aparate de masurat tensiunea precise si usor de utilizat la domiciliu. Toate tensiometrele Omron sunt validate clinic si beneficiaza de tehnologia Intellisense, ce asigura, prin umflarea specifica a mansetei proprie fiecarui utilizator, o masurare corecta, rapida si confortabila a presiunii arteriale.

„Hipertensiunea arteriala de durata creşte semnificativ riscul de apariţie al altor boli. Avand in vedere rata crescuta de deces cauzata de afectiunile cardiovasculare, fiecare persoana hipertensiva sau care este supusa unui asemenea risc ar trebui sa aiba in casa un tensiometru de calitate, validat clinic. Monitorizarea regulata ofera un feedback esential despre starea de sanatate, ceea ce va ajuta medicul sa ia la timp masuri de preventie. Tensiometrele automate Omron sunt optimizate pentru utilizarea facila si obtinerea unor rezultate corecte si precise in confortul casei”, explica Dan Chetan, manager vanzari Medco Medical Company, reprezentantul Omron Healthcare in Romania.

Gamele Omron M6 Comfort si M3 Comfort incorporeaza cea mai avansata tehnologie pentru determinarea tensiunii arteriale, cu atentionari pentru hipertensiune , puls neregulat si pozitionare gresita a mansetei. Datorita tehnologiei IntelliWrap, unica pe piata, masurarea se va face cu acuratete chiar si cand manseta este rotita pana la 360 de grade fata de artera brahiala.

Tensiometrele Omron sunt disponibile in farmacii, magazine de tehnica medical, precum si in cele online, la preturi avantajoase.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare