Boli

#tratare neurodermatita #neurodermatita #piele uscata #tratare psoriazis #psoriazis

Ce poti face cand ai pielea foarte uscata, afectata de psoriazis sau neurodermatita?

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, o carte de vizita a sanatatii interioare, o bariera naturala fata de mediu si de bacteriile din exterior.

Cresterea poluarii mediului inconjurator afecteaza pielea, alterandu-i stratul acid protector. In plus, stresul, stilul de viata dezordonat, dietele dezechilibrate si expunerea la diferiti factori alergenici au efecte negative asupra pielii, astfel incat numarul persoanelor cu piele foarte uscata si sensibila este in continua crestere.

Totodata, alte boli ale corpului, cum ar fi psoriazisul, neurodermatita, chiar si diabetul lasa amprente dureroase si neplacute. Pe langa consultul dermatologic, majoritatea cazurilor de piele uscata raspund foarte bine la masuri de autoingrijire.

Primul sfat de baza care sustine toate celelalte tratamente pentru pielea uscata este acela de a evita baile fierbinti, sapunul dur, soarele si expunerea la vant. Acestia sunt principalii factori externi care accentueaza suferinta pielii uscate.

De asemenea, o alta metoda de raspuns este folosirea produselor de ingrijire specifice probelemlor enumerate, iar creme foarte bune sunt cele care contin uree. Ureea este un produs rezultat din degradarea proteinelor, cu o capacitate excelenta de a hidrata si catifela. Cremele care contin pana la 10% uree sunt recomandate pentru a calma pielea uscata, mai ales in cazul in care aceasta suferinta primara este asociata cu alte afectiuni cutanate (eczeme, psoriazis, neurodermatitie etc).

In ajutorul celor suferinzi de problemele aminitite mai sus, exista un brand dedicat intru totul ingrijirii pielii uscate si sensibile. ingrijirea pe care v-o propunem este una de tip medical. Brand-ul numis®med, creat si permanent imbunatatit cu dermatologi de renume incepand cu anul 1982, furnizeza epidermei substante nutritive importante pentru procesul de regenerare naturala.

Gama numis®med UREA a fost dezvoltata in cooperare cu dermatologi de prestigiu in beneficiul celor cu o piele uscata si foarte uscata, asa cum sunt cei care sufera de neurodermatita, conditii diabetice sau psoriazis. O utilizare cu regularitate a produselor cu UREA poate sustine si echilibra pierderea de umiditate din piele, pastrand pielea hidratata si impiedicand uscarea ei.

Substantele active continute de produsele din gama - clorura de argint, panthenolul, glicerina – functioneaza intr-un mod eficient, completant ureea in rolul sau de a reface tesutul epitelial si a-i reda sanatatea cuvenita. Produsele sunt din categoria dermatocosmeticelor ( fara parabeni, fara arome, fara substante parafinice), reducand riscul alergiilor si fiind testate dermatologic. Produsele gamei le puteti gasi exclusiv in farmacii si magazine specializate de cosmetice.

  • Balsam reparator pentru maini 10% Urea, 75ml: eficient in ingrijirea, hidratarea si protejarea pielii mainilor
  • Lotiunea corp 5% Urea respectiv Laptele de corp 10% Urea 300ml: furnizeaza hidratare intensa si ingrijire protectoare pentru pielea extrem de uscata, ale carei descuamari provoaca mancarime
  • Gel de dus 5% Urea, 200ml: catifeleaza si hidrateaza pielea, ajutand utilizatorul sa scape de posibila mancarime si senzatia de iritatie
  • Unguent 25% Urea, 50ml: recomandat pentru laba piciorului, regenereaza pielea crapata, callus-urile, previne infectiile si hidrateaza pielea
  • Balsam de picioare 10% Urea, 100ml: pentru pielea extrem de uscata, aspra si crapata a picioarelor, pielea cornoasa si bataturi.

Mai multe detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/numismed.dermatocosmetice sau in farmaciile partenere!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare