Boli

#sirop tuse #koflet #tuse seaca #tuse productiva #tuse

Ajuta-ti organismul in lupta pentru sanatate! Koflet sirop calmeaza tusea seaca si productiva!

Primesti, zi de zi, o multime de semnale din partea organismului tau pe care nu le constientizezi intotdeauna, dar care te determina sa iei masurile corespunzatoare. Stii cand trebuie sa mananci, cand sa bei apa, stii cand e cazul sa te opresti din alergat, stii cand trebuie sa te odihnesti sau sa dormi. Toate aceste semnale vorbesc despre nevoi ale organismului, despre limitele sale sau despre schimbari care se petrec in interiorul sau. Corpul tau lupta in mod constant pentru a-si mentine starea de sanatate, iar uneori manifestarile acestei lupte sunt mai puternice decat te-ai astepta.

O tuse ocazionala este perfect normala si sanatoasa pentru ca reprezinta doar un reflex cu rolul de a elimina patriculele straine, fluidele, mucusul care irita caile respiratorii. Atunci cand persista pentru mai multe zile sau saptamani, insa, tusea iti afecteaza calitatea vietii si sanatatea pentru ca poate cauza insomii, dureri de cap, incontinenta urinara si chiar, in cazuri extreme, hernie sau fracturi costale (la pacientii cu osteoporoza).

Stii ca tusea este de doua feluri: productiva (determinata de mucusul in exces care se scurge in spatele gatului, de-a lungul faringelui, provocand iritatii) si seaca. Daca, insa, ti-e greu sa determini de ce tip de tuse suferi, ai nevoie de un produs care sa le trateze pe amandoua. Koflet sirop este benefic atat pentru tusea productiva, cat si pentru cea neproductiva, de diferite cauze - faringita, laringita, traheo-bronsita, sinuzita, tusea fumatorului. Cu Miere de padure, pentru un gust placut, si ingrediente active din plante, Koflet sirop este recomandat atat pentru adulti, cat si pentru copiii cu varsta de peste 1 an.

Daca tusea iti controleaza viata, daca cel mic nu reuseste sa se odihneasca si sa-si ajute, astfel, organismul sa invinga boala, e nevoie sa intervii cu un produs cu ingrediente active 100% naturale:

Guggul (Balsamodendron mukul) – o rasina aromata obtinuta prin efectuarea unor incizii in arborele Guggul, un copac indigen din India, foarte folosit in medicina ayurvedica. Extractul de Guggul are efect aniinflamator, antioxidant si expectorant.

Vasaka (Adhatoda zeylenica) – o planta utilizata frecvent in medicina traditionala indiana datorita proprietatilor antibacteriene, bronhodilatatoare si fluidifiante.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) – o planta cunoscuta inca de pe vremea Egiptului antic, cu proprietati expectorante, antispastice, antiinflamatoare si emoliente.

Vita de vie (Vitis vinifera), cu efect antiinflamator si antioxidant.

Miere de padure (Mel despumatum), cu efect antibacterian, antiinflamator, antioxidant, expectorant si fluidifiant.

Formula de ingrediente active naturale din compozitia siropului pentru tuse Koflet reduce vascozitatea secretiilor bronsice, favorizeaza expectoratia, calmeaza iritatia bronsica si are efect imunostimulator.

Pentru persoanele care sufera de diabet, de obezitate sau pentru cei care nu tolereaza bine mierea, Himalaya Wellness a creat varianta de sirop de tuse Diakof, cu aceeasi compozitie de plante, insa fara zahar sau miere.

Atat Koflet, cat si Diakof, sunt bine tolerate de adulti si de catre copiii de peste un an, nu interactioneaza cu alte medicamente, nu sedeaza si nu au alte efecte adverse.

Esti in continua comunicare cu organismul tau! Invata sa-i cunosti nevoile, sa-i intelegi semnalele si sa intervii cu solutii inspirate din natura atunci cand e in suferinta si are nevoie de ajutorul tau!

Acest produs este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare