Boli

#sani #exercitii sani #tonifiere sani

Ai sanii prea mari? Cum sa iti modelezi bustul cu ajutorul exercitiilor fizice!

Un nou studiu efectuat recent de cercetatorii de la Universitatea din Portsmout, Marea Britanie, arata ca marimea sanilor este folosita de femei ca scuza pentru a evita activitatile fizice. In realitate, acestea din urma pot ajuta la obtinerea unui decolteu estetic. Iata mai jos o serie de exercitii care iti pot modela bustul generos, astfel incat sa nu il mai resimti ca o povara!

Sport si dieta

Sanii naturali pot trece printr-o crestere sau o scadere a volumului, la fel ca si restul corpului. Daca vrei sa reduci volumul sanilor, poti sa apelezi la exercitii fizice speciale si sa urmezi o dieta mai saraca in grasimi si zaharuri. Asigura-te inainte de a te duce la sala ca te-ai echipat cu un sutien pentru sport adaptat bustului tau!

Exercitii pentru sani fermi

Poti pastra fermitatea sanilor si sa le reduci dimensiunea in acelasi timp prin cateva exercitii simple. Presarea zidului este unul dintre acestea. Pozitioneaza-te cu fata la perete si impinge in el cu mainile ca si cum ai vrea sa il misti din loc timp de 10 secunde. Repeta de 10 ori.

Atingerea coatelor la spate din pozitia cu mainile in sold se repeta de opt ori, cate 15 secunde. Forteaza-ti muschii incet in timp ce incerci sa iti aduci coatele mainilor cat mai in spate.

Preseaza-ti mainile una de cealalta in fata pieptului si impinge in ele ca si cum ai vrea sa le lipesti. Se repeta de 20 de ori, schimband mainile intre exercitii.

Inotul este un sport care ofera fermitate bustului tau. Daca nu poti ajunge la bazin, incearca inotul pe uscat. Lipeste-te cu spatele de perete si misca bratele ca si cum ai inota. Executa cate 100 de miscari in fiecare dimineata.

Exercitii cardio

Ridica greutati stand pe spate si tinand coatele ridicate la nivelul umerilor. Ridica manile cu gantere in acelasi timp si apoi coboara-le lent spre piept. Repeta de 15 ori.

Flotarile la perete sunt un alt tip de exercitiu cardio care va intari muschii pectorali si iti va arde surplusul de grasime din zona bustului. Pozitioneaza-te cu fata la perete si sprijina-ti palmele de acesta. Apleaca-ti corpul in fata si apoi impinge in brate pentru a-l aduce in pozitia initiala. Executa cate doua seturi a zece flotari, cu pauza intre seturi.

Sursa foto: andreeavasile.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare