IT & C

#nokia #pureview #telefoane pureview

Nokia pregateste o serie de telefoane PureView

Succesul telefonului Nokia 808 PureView, lansat si premiat la CES 2012, a convins compania finlandeza sa lanseze o serie intreaga de telefoane PureView.

Dupa ce Nokia 808 PureView a devenit telefonul cu cea mai puternica camera foto din lume, datorita senzorului de 41 megapixeli cu obiectiv Carl Zeiss, Nokia spera sa profite de notorietatea camerei si pentru alte telefoane.

Din pacate, este posibil ca celalalte telefoane PureView sa nu foloseasca acelasi senzor. Cel mai probabil, noile Nokia PureView vor folosi un senzor ceva mai slab, dar obiectivul va fi tot Carl Zeiss, scrie GSMArena.com.

Telefoanele din seria Nokia PureView vor avea o grosime mai mica decat Nokia 808, dar compania finlandeza nu a anuntat nimic despre un posibil Lumia PureView. Succesul seriei Windows Phone, combinat cu camera foto PureView, ar putea crea mai multe telefoane de succes pentru Nokia.


Sursa foto: Thetechblock.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele