IT & C

#axis #Yahoo! Axis #browser yahoo #probleme securitate

Probleme de securitate pentru Yahoo! Axis

Noul proiect Yahoo!, motor de cautare interactiv sub forma unei extensii de browser si aplicatie pentru iOS, a intampinat probleme de securitate in varianta pentru Google Chrome.

Extensia de Google Chrome Yahoo! Axis include un "private key" ce poate fi folosit pentru a crea o extensie falsa, usor de folosit de hackeri pentru a fura informatii personale.

Yahoo! nu este singura companie care a inclus pana acum un "private key" in extensia Chrome, dar compania a fost criticata pentru greseala usor de evitat, scrie Geek.com.

Raspunsul Yahoo! dupa descoperirea problemei a fost prompt, iar Axis a fost lansat din nou pe Chrome, cu un nou cod de securitate, care nu a mai fost inclus din nou in fisierele descarcate de orice utilizator.

Yahoo! Axis ofera sugestii de cautare interactive, pentru a oferi utilizatorilor o optiuni de cautare imbunatatite, atat sub forma extensiei de browser, cat si ca aplicatie iOS.


Sursa foto : Wollytech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele