Auto-Tehno

#masini #nano #bajaj re60 #masini ieftine

Bajaj RE60 preia de la Nano recordul de "cea mai ieftina masina"

Bajaj Auto, cel mai mare producator de vehicule cu trei roti la nivel mondial, isi face debutul pe piata auto cu Bajaj RE60, care preia de la Tata Nano recordul de "cea mai ieftina masina".

Compania indiana a decis sa-si extinsa portofoliul: de la scutere si ricse motorizate, Bajaj Auto trece la productia celei mai ieftine masini din lume: Bajaj RE60.

Bajaj Auto nu a anuntat oficial pretul noului autoturism de doua locuri, dar analistii indieni spun ca acesta va costa aproximativ 1800 euro , pret semnificativ mai mic decat cea mai ieftina masina in prezent: Tata Nano (2000 euro).

Bajaj RE60 are un motor de 200 de centimetri cubi si va atinge o viteza mazima de 70 km/h. Modelul asteptat pe piata pana la sfarsitul anului va parcurge 35 kilometri cu un litru de benzina, potrivit Incont.ro. La proiectul Bajaj Auto ar putea contrinui si grupurile Renault si Nissan.

Foto: Autoblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea