Astrologie

#fericire zodii #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Zodiile care traiesc in trecut si uita sa fie fericite in prezent

Dezamagirile si esecurile trecutului ne fac adesea sa fim mai precauti in prezent. Exista insa nativi care nu pot trece peste esecurile trecutului, iar acest lucru ii impiedica adesea sa fie fericiti in prezent. Iata care sunt nativii care acumuleaza frustrari peste care nu pot trece.
Rac

De-a lungul vietii, Racii invata multe lucruri noi despre viata din experientele mai putin fericite prin care trec. Din aceasta cauza sunt extrem de precauti cand intalnesc o persoana noua si cu greu pot avea incredere in cei pe care nu ii stiu cu adevarat, si asta din cauza dezamagirilor pe care le-au trait in trecut.

Nu reusesc sa treca peste greselile facute de altii si nu stiu cum sa ierte. Mai mult, au tendinta de a deveni razbunatori si nu doar cu cei ce le-au gresit. Desi sunt persoane sufletiste, acumuleaza multe frustrari pe care nu stiu cum sa le gestioneze.

Sursa foto: helpwithrelationship.com  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro