Astrologie

#suflet #horoscop #compatibilitate # horoscop culori

Horoscopul sufletului. Ce culoare iti influenteaza viata

Ai simtit vreodata ca o anumita culoare iti da o stare de bine, ca functionezi altfel cand esti inconjurat de nuantele preferate? Iata ca sufletul fiecaruia este influentat deopotriva de astre si de culori, astfel incat echilibrul si armonia sa poate fi atinse de orice persoana. Citeste si tu cum poti atinge starea de bine si ce culoare iti caracterizeaza sufletul:

BERBEC – VERDE SI ROSU
Incapatanati si impulsivi din fire, berbecii sunt guvernati de cele doua culori. Berbecii sunt extrem de ambitiosi si, pentru a-si atinge scopul, sunt capabili chiar sa calce pe cadavre. Verdele simbolizeaza pacea, dar in cazul lor si pregatirea de lupta, iar rosul sangele si pasiunea.

TAUR – GALBEN SI ALBASTRU
Taurilor le place sa actioneze de fiecare data in cunostinta de cauza, fiind bine infipti in realitate. Taurii se comporta natural de obicei fiind persoane extrem de solare (galben), dar si pozitive si mereu gata de a face fapte bune (albastru).

GEMENI – ALBASTRU SI TURCOAZ
Gemenii urasc monotonia, fapt pentru care ii vezi mereu in miscare. Mereu doresc sa intreprinda ceva, le place actiunea. Chiar daca trec prin situatii limita, gemenii vad mereu partea plina a paharului, fiind niste optimisti incurabili.

RAC – GALBEN SI ARGINTIU
Racii sunt interiorizati si simt nevoia mereu de un suflet cald langa ei. Acestia iubesc la intensitate si in momentele lor bune sunt extrem de solari. Argintiul semnifica nesiguranta, nevoia de a fi sub protectia cuiva, in timp ce galbenul reprezinta nevoia lor de influente pozitive in viata, fapt pentru care vor respinge factorii negativi, care le perturba echilibrul si le aduc suferinta.

LEU – AURIU, PORTOCALIU SI GALBEN
Regele zodiacului este inconjurat de o adevarata coroana, aura solara, prin culori care sunt atribuite in general regilor. Auriul simbolizeaza setea de putere, iar portocaliul lupta apriga pentru imagine. Aceste culori definesc aroganta specifica leului.

FECIOARA – GALBEN SI PORTOCALIU
Fecioarele sunt firi muncitoare si modeste din fire, le place ca totul sa iasa conform planului. Dar sunt si un critic foarte bun si se adapteaza usor locurilor si oamenilor noi, nu insa inainte de a-i analiza pe acei oameni la milimetru. cele doua culori simbolizeaza vitalitatea lor si tendinta de a se aprinde usor (galben prin combinatie cu rosu).

BALANTA – ALBASTRU SI VERNIL
Balantele se pricep de minune la oratorie si sunt firi optimiste. Albastrul cerului le face pe balante sa fie melancolice, gandindu-se la copilarie, atunci cand isi petreceau toata ziua afara. Verdele este o culoare care induce relaxare si echilibru, intocmai ca in cazul calculatelor balante.

SCORPION – ROSU SI INDIGO
Scorpionilor le place sa pastreze o aura de mister in jurul lor (indigo), chiar daca in fond s-ar putea sa fie extrem de normali. Scorpionii sunt dispusi sa dialogheze, dar pot fi extrem de aroganti. Totodata sunt pasionali in viata de cuplu (rosu) si dispusi sa experimenteze mereu.

SAGETATOR – VERDE, ALBASTRU SI OCRU
Au un simt organizatoric bine dezvoltat, sunt firi care nu se plictisesc deloc, cautandu-si de lucru mai mereu. Ocru (o culoare a pamantului, calda) simbolizeaza calmul si siguranta de zi cu zi, fiind zodia care se lupta cel mai mult pentru protectie si normalitate.

CAPRICORN – VERDE, MARO SI NEGRU
Desi negrul nu este considerata o culoare, ii permite capricornului sa se concentreze pe esenta lucrurilor, avand un ochi de lupa. Capricornii militeaza pentru respect si corectitudine si sunt extrem de dedicati persoanelor din jur.

VARSATOR – CULORILE CURCUBEULUI
Este o zodie imprevizibila, mereu in schimbare, chiar nestatornica, fapt pentru care orice culoare inseamna cate ceva din ce reprezinta acesta. Poate sa fie cald dar si distant in acelasi timp, pacificator sau razbunator, un bun amant sau un cuceritor prost.

PESTI – VIOLET SI VERDE-ALBASTRUI
Pestii sunt cei mai visatori dintre toate zodiile. Acestia viseaza cu ochii deschisi atunci cand au de facut treaba, ceea ce nu este tocmai bine. Sunt firi sensibile (violet) si iubitoare, care prefera starea de pace si armonie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului