Astrologie

#astrologie #partener #relatie #cuplu

Compatibilitati si evolutia relatiilor

Andreea, nascuta 09.10.1987, ora 08:30, partener nascut in 12.08.1982, ora 11:45. As dori sa stiu si eu daca sunt compatibila cu prietenul meu si sa-mi faceti o astrograma .

Astrolog Astredamus:  Astrograma personala contine toate domeniile din viata. Asadar ma voi referi strict la relatia cu prietenul Dvs.. Sunteti o persoana speciala, care aveti capacitatea de a scoate la lumina multe "secrete", astfel ca o profesie pe acest tip de sectoare va este foarte favorabila. Acest aspect benefic insa are repercursiuni negative pe relatia dvs cu orice partener sentimental. Il "cititi" imediat. Drept urmare, tensiunile in relatie sunt prezente mereu. De aici vine riscul despartirii de acestia. Posibilitatea de a va casatori cu el si a avea o casnicie frumoasa, exista doar dupa aproximativ 3 ani. Aveti insa obligatia astrala de a sta alaturi de el. Prin urmare, fie va casatoriti cu el peste 3 ani, fie o casatorie cu aceasta in intervalul de pana atunci va duce la divort peste 3 ani.


Rosario, nascut in 14.10.1967, ora 07.00, in Zurich – Elvetia, partenera nascuta in data de 24.02.1981, ora 07.30, in Braila. Vreau sa stiu daca vom avea o casnicie reusita.

Astrolog Astredamus: Secretul fericirii in casnicia Dvs tine de intelegerea a doua lucruri. Primul este acela de al vedea pe sot ca un impresar al Dvs. in sensul ca el va poate ghida si impulsiona in actiuni pentru ca dsv sa aveti succes. Al doilea aspect tine de durata de timp in care sunteti impreuna pe parcursul zilei. Cu cat mai putin timp veti petrece impreuna cu atat va fi cuplul mai sudat. Dvs trebuie sa va descoperiti un talent, iar sotul este cel care va ajuta astral pentru a va da seama de capacitatea pe care o aveti. Odata descoperit talentul, urmati-l, si astfel veti avea realizari mari. Orice mica critica a sotului este pentru a va descoperii pe dvs. Talentul Dvs isi va gasii implinirea in strainatate. Odata urmat acest talent fericirea in cuplu este un efect colateral , ce va venii oligatoriu. Suferinta va este data pentru a renaste, si sa nu faceti greseala (aveti tendinta) de a o accepta ca pe inerent.


ionescu ella, nascuta in 02.03.1973, ora 24.00, in bucuresti , partener nascut in 14.12.1960, ora 04.30, in Bucuresti. As dori sa stiu la ce sa ma astept de la aceasta relatie sau altfel spus cum evolueaza?

Astrolog Astredamus: Sunteti o persoana pentru care familia cu tot ce presupune ea, ocupa unul din cele mai importate lucruri in viata. Evolutia relatiei dintre voi este intrun moment ce dureaza vreo doi ani. In aceasta perioada actionati in asa fel incat sa fiti un cuplu foarte unit, sa va faceti prieteni de familie la care sa puteti apela intrun viitor nu prea indepartat, si sa va puneti la punct o stabilitate financiara . Va venii sfarsitul anului 2012, ce va aduce un eveniment nefericit, generator de tensiune. Aparita lui va fi inceputul a vreo trei ani relativ tensionanti in viata personala. Acum in aceasta iarna, prin evenimentele create, sa dat startul in a va face planuri pe termen lung, iar din vara sa le puneti in aplicare (nu mai repede). Sfarsitul acestui an va va da primele semne privind posibilitatea unei evolutii frumoase a relatiei. Fara semne bune... Si un alt aspect personal: Sper ca vati dat seama ca trebuie sa va finalizati studiile.
 

Sursa foto : scrapetv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului