Astrologie

#karma #astrologie

Karma si maturizarea din alte vieti

Doriana, nascuta pe 11.09.1968, la rasaritul soarelui, in Bucuresti: As dori sa imi spuneti ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea.

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta natala, Doriana, se afla situat in Berbec, casa casatoriei. Regentii karmici ai horoscopului sunt asadar planetele Marte si Venus. Ele arata ca principalele tipuri de karma pe care le ai de depasit sunt: karma jupiteriana, adica dispui de un foarte mare liber arbitru si ai cheile destinului in mainile tale. Dar daca in viata vei utiliza gresit aceasta libertate, sanctiunea va veni sub forma de privatiuni in special in domeniul sentimental, unde evaluezi grsit emotiile si sentimentele celorlalti si uneori chiar pe ale tale.

De asemenea, poti avea unele perioade de lipsuri financiare sau de pierderi de bani prin imprumuturi care nu se mai ramburseaza ori investitii foarte proaste. Al doilea tip karmic este karma de Capricorn, care inseamna un destin mai dificil in ceea ce priveste stapanirea agresivitatii; atat timp cat nu te schimbi, vei avea unele esecuri de infruntat in special pe plan matrimonial si in general in relatiile care presupun un parteneriat. Pentru tine relatiile cu ceilalti, inclusiv cele sentimentale, sunt foarte importante in devenirea ta..
 

Ale die Freundin, 29 septembrie 1991, Timisoara, ora 6 dimineata, feminin: Care este sensul vietii mele?

Astrolog Amphora: Tu ai in tema natala sensul vietii in Capricorn, casa copiilor si a sentimentelor. In trecut ai contat permanent pe sprijinul familiei in rezolvarea problemelor proprii, asteptand sa scapi de responsabilitati. Ai trait fara pretentii, ramanand imatura. Erai prea fragila in plan emotional.

Mai multe incarnari succesive, te-ai impotrivit maturizarii, pretinzand celor din jur o daruire emotionala totala, cerand sa fii tratata ca un copil. Ai fost prea legata de familie, ceea ce ti-a ingradit total independenta. Chiar si la maturitate iti era greu sa iti creezi o situatie materiala sigura si solida. De obicei stateai in umbra unei personalitati puternice care iti prelua problemele, ba chiar se si lupta in locul tau. Chiar si acum incerci sa pasezi celorlalti propriile probleme. Erai tipul copilului vesnic revoltat pe nedreptatile vietii, dar nu faceai nimic pentru a schimba aceasta.

In aceasta viata, sarcina este de a invata responsabilitatea si autocontrolul. E posibil sa intampini greutati familiale pentru a invata sa pui rationalul inaintea emotionalului. Ai o foarte mare atractie catre tata, care probabil provine din lipsa unui sprijin in copilarie, familia neputandu-ti asigura un sprijin material considerabil. Trebuie sa inveti sa devii mai hotarata, mai increzatoare in propriile forte, punand accent pe indeplinirea responsabilitatilor tale. Familia joaca un rol hotarator in viata actuala, chiar si la maturitate rupandu-te greu de trecut. Felul tau de a fi, capacitatea ta de comunicare si de adaptare te vor ajuta mult sa-ti indeplinesti cu bine sarcina karmica a acestei vieti.
 

Aurishka, 07.08.1986, la ora 00.35: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: In tema ta sensul vietii se afla in Berbec iar planetele regenti karmici sunt Marte si Venus. Ele releva urmatoarele tipuri principale de karma de depasit in aceasta viata: karma de Taur, care inseamna detasare fata de valorile materiale si echilibrare a interesului pentru spiritualitate cu acela pentru bani si valori pamantesti. Ea implica multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului.

Este posibil sa iti fi pierdut tatal de tanara ori sa-i fi resimtit multa vreme lipsa, intr-un fel sau in altul, adica prin lipsa fizica a lui, sau printr-o neimplicare accentuata in educatia ta. Al doilea tip este karma de Gemeni, care spune ca trebuie sa iti dezvolti capacitatile psihice si sa deblochezi relatiile cu rudele apropiate, cunostintele, amicii. Sunt importante calatoriile si este necesara o apropiere mai mare de religia in care te-ai nascut sau de spiritualitate, la modul general. Karma de Gemeni este o karma de comunicare ce sugereaza ca este necesar sa inveti sa iti exprimi mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteleasa.

Ar fi foarte benefica o profesie sau macar un hobby in legatura cu scrisul. Aceste reglari karmice se vor face si pe plan sentimental, pentru ca Marte retrograd arata ca intalnesti in mod special iubiri din alte vieti sau entitati cu care in alte vieti ai avut o karma dificila, bazata pe conflict si chiar pe dusmanie, iar Venus in careu cu Neptun te poate face uneori sa evaluezi gresit calitatile partenerului si sa ai nevoie de un efort mai mare ca sa-ti dai seama de adevaratele lui intentii ca si de caracterul lui.

Sursa foto : images.tribe.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro