Astrologie

#horoscop #zodii #alimente afrodisiace #alimente afrodisiace barbati #afrodisiace zodii

Alimente afrodisiace pentru barbati in functie de zodie

Daca simti cumva ca a intervenit monotonia in relatia ta, iar atractia partenerului a mai scazut, ar fi bine sa apelezi la cateva trucuri si sa rezolvi problema ca mai repede cu putinta.

Raportandu-te la zodia iubitului tau, ii poti afla preferintele culinare si-i vei putea pregati tot felul de retete afrodisiace. Nu degeaba se spune ca dragostea trece prin stomac!

Berbec

Fiind unul din semnele de foc, Berbecul adora mancarurile condimentate, care ajuta nivelul endorfinelor sa creasca, iar adrenalina va ajunge la cote maxime. Foloseste cu incredere ardeiul iute, nucsoara sau paprika in retetele tale, ca sa pui pe jar libidoul iubitului tau.

Nici efectele usturoiului nu pot fi uitate atunci cand vine vorba de cresterea apetitului sexual, chiar daca multi stramba din nas atunci cand aud de un asemenea aliment.

Taur

Taurul se simte plin de energie dupa ce consuma salate, fiindca acest nativ este semn de pamant. Un Taur va aprecia gustul unei salate usoare cu avocado, mai ales ca avocado contine vitamina B6, care creste nivelul energiei.

Gemeni

Pentru un barbat din zodia Gemeni nu prea conteaza ce mancaruri ii oferi, atat timp cat exista varietate. Cheia reusitei este sa-i pregatesti retete diferite in fiecare zi, iar printre cele mai cunoscute afrodisiace se numara telina, ciocolata, chimenul, smochinele sau mierea.

Rac

In cazul barbatului Rac, lucrurile stau si mai simplu! Il cuceresti cu un desert cu frisca si ciocolata sau o placinta calda, traditionala, aromata cu nucsoara si scortisoara. Pentru un Rac, mirosul de lemn dulce este deasemeanea un stimulent sexual puternic.

Leu

Leul este intotdeauna atras de detalii! Daca partenerul tau este nascut sub acest semn zodiacal, il poti vraji cu un desert cochet, cu o prezentare impecabila.

Fecioara

Libidoul barbatului Fecioara poate fi foarte usor inhibat de preparatele nesanatoase. Asa ca nu te gandi ca va aprecia platourile incarcate cu fripturi in sos, prajelile si foitajele! Cel mai bine se impaca cu salatele si deserturile usoare, din fructe si frisca naturala.

Balanta

Nativul zodei Balanta apreciaza ideea de inedit. Poate fi sedus cu un tort cremos, cu crema de whiski sau cu o crema de ciocolata si ardei iute.

Tot Balanta apreciaza combinatiile surprinzatoare de genul dulce-sarat sau dulce-picant. Ai putea sa-i pregatesti o friptura de vanat cu sos de merisoare si miere. Interesant, nu?

Scorpion

In cazul unui Scorpion, jumatate din problema este ca si rezolvata. Pentru el nu conteaza prea mult ce mancaruri ii oferi, dar daca alegi sa te joci in dormitor cu mancarea si sa-i faci un platou cu fructe si frisca chiar pe corpul tau, atunci l-ai cucerit definitiv.

Sagetator

Sagatatorul este genul de barbat relaxat, care nu se gandeste niciodata la numarul de calorii consumate sau ca ar fi nevoie de dieta. Sagetatorul poate fi ademenit cu o prajitura de ciocolata si banane, mai ales ca ambele alimente asigura un libido puternic, dupa cum sustin specialistii.

Niste amandine sau o tarta cu fructe de padure sunt alte preparate care pot sa-l cucereasca pe Sagetator.

Capricornul

Nativul zodiei Capricorn este un carnivor, asa ca pentru el poti pregati o friptura la gratar, acompaniata de un vin licoros. Chiar daca pare un scenariu de film, in cazul Capricornului, lumanarile parfumate si petalele de trandafir sunt ingrediente ce-i trezesc libidoul.

Varsator

Varsatorul este destul de greu de impresionat, dar ii plac deserturile cu frisca, ciocolata si cafea. Ciocolata contine seratonina, substanta bine cunoscuta pentru efectul de excitare. Foloseste si putina miere, mai ales ca aceasta contine bor, un mineral care ajuta la cresterea apetitului sexual.

Pesti

Barbatul din Pesti prefera carnea alba, usoara, iar o reteta cu peste il va ajuta sa creasca libidoul. Fiind un aliment bogat in acizi Omega 3, pestele este cunsoscut ca unul din cele mai puternice afrodisiace. Pregateste un peste cu sos de capere si lamaie, insotit de salata de rucola. Un cocktail de alimente afrodisiace, iar iubitul tau nici nu va sti ce l-a lovit!

Foto: foodiegossip.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top