Astrologie

#zodii #horoscop dragoste #horoscop dragoste 2012 #horoscop dragoste iulie #predictii amoroase iulie 2012

Ce-ti prezic astrele in iubire in iulie 2012

In iulie, multi nativi se vor arata mai interesati decat de obicei de viata amoroasa. Pentru unii, o noua poveste de dragoste va incepe. Pentru altii, mijlocul verii va aduce o colectie de cuceriri.

Berbec: predictii amoroase iulie 2012

Berbecii care au o deja pe cineva se bucura de momente de senzualitate si afectiune in viata de cuplu. Unii Berbeci, insa, se poate sa fie cam dificili si sa starneasca unele dispute. Nativii singuri au sansa de a trai o noua poveste de dragoste sau, cel putin, o aventura care ii incanta.

Taur: predictii amoroase iulie 2012

Taurii sunt interesati in iulie de viata de cuplu si fac tot posibilul pentru a asigura linistea si buna intelegere in sanul relatiei. Cei care se confrunta de multa vreme cu probleme s-ar putea desparti definitiv. Taurii singuri intalnesc persoane interesante in locuri publice sau la evenimente.

Gemeni: predictii amoroase iulie 2012

Gemenii care au o relatie satisfacatoare sunt linistiti si fericiti alaturi de partener. Cei care au diverse probleme in viata de cuplu traverseaza in iulie o perioada dificila. Nativii singuri vor intalni o persoana interesanta, care le da senzatii tari, nu neaparat de lunga durata, dar extrem de placute.

Rac: predictii amoroase iulie 2012

Racii au multe lucruri de facut in iulie si va fi nevoie sa-si gestioneze bine timpul pentru a putea sa stea si cu partenerul de viata. Acesta va trebui, la randul lui, sa se ridica la nivelul asteptarilor Racilor. Nativii singuri ar putea intalni o persoana importanta in decursul acestei luni.

Leu: predictii amoroase iulie 2012

Leii se indragostesc de altcineva decat partenerul de viata insa, contrar obiceiului lor, nu risca de data aceasta. Este mai bine astfel deoarece oricum este vorba despre o pasiune de moment. Nativii singuri au parte de o aventura cu satisfactii in plan sexual.

Fecioara: predictii amoroase iulie 2012

Fecioarele sunt foarte geloase si traiesc momentele cu intensitate. Partenerul de cuplu va trebui sa fie foarte atent la propriile lui reactii pentru a nu starni vreo cearta. Fecioarele singure se pot indragosti in iulie, insa exista riscul de a fi o persoana nepotrivita. Alte Fecioare pot fi atrase de cineva de pe alt continent.

Balanta: predictii amoroase iulie 2012

Balantele ar trebui sa fie ceva mai realiste in ceea ce priveste viata lor sentimentala. In luna iulie, nativii zodiei trag unele concluzii asupra experientelor din trecut. Unele Balante pot fi tentate sa inceapa o poveste de dragoste cu o persoana de care momentan le leaga o simpla prietenie.

Scorpion: predictii amoroase iulie 2012

Scorpionii se bucura de liniste in viata de cuplu. Este un moment bun, in care se pot odihni si relaxa fara sa-si faca nicio grija si fara sa aiba parte de agitatie si probleme. Nativii singuri prefera aventurile fara perspective de viitor si vor da curs unor invitatii promitatoare, in acest sens.

Sagetator: predictii amoroase iulie 2012

Pentru Sagetatori, luna iulie este destul de tulburatoare in plan amoros. Unii nativi ar putea lua decizii radicale, renuntand la partenerul actual. Altii sunt atat de indragostiti incat privesc intr-un mod idealist persoana iubita. Nativii singuri s-ar putea indragosti peste noapte.

Capricorn: predictii amoroase iulie 2012

Capricornii care au deja o relatie se bucura de stabilitate in viata sentimentala. Impreuna cu persoana iubita pot realiza lucruri frumoase. Nativii singuri sunt foarte pretentiosi, astfel incat sansele sa intalneasca o persoana care se ridica la nivelul aspiratiilor lor sunt practic nule.

Varsator: predictii amoroase iulie 2012

Pentru Varsatori, luna iulie 2012 reprezinta o perioada complicata in plan sentimental. Nativii care au o relatie traverseaza momente dificile, in care exista riscul unei rupturi. Chiar si cei singuri par interesati de o persoana alaturi de care este imposibil sa traiasca.

Pesti: predictii amoroase iulie 2012

Pestii au sansa sa-si consolideze relatia de cuplu. Alaturi de persoana iubita, Pestii vor trai momente memorabile la mijlocul verii. Nativii singuri incep o noua relatie. Initial, se vor lovi de probleme, insa, daca lupta pentru dragostea lor, au sansa sa invinga.

Foto: caramellitsa.blogspot.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top