Astrologie

#insuratoare #zodii #barbati

3 barbati care nu se vor insura niciodata. Daca partenerul tau este in aceasta zodie, nu te astepta sa te ceara de sotie

 

Sunt barbati care refuza sa se casatoreasca din diverse motive. Fie e vorba despre evitarea intrebarii cererii in casatorie, fie nu sunt tocmai fani ai conceptului. Asadar, afla de mai jos care sunt cele trei zodii care nu vor face acest pas si nu isi vor cere in casatorie partenera.

Balanta

Aceasta zodie este una dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Dar, chiar si asa, echilibrul si armonia se pierd atunci cand vine vorba de luarea deciziilor sau asumarea unor riscuri. Asadar, evita sa faca marele pas si sa se casatoreasca.

Sagetator

Acesti nativi au o latura putin stangace atunci cand vine vorba de dragoste si relatii. Au multe cuceriri, nu sunt mai niciodata disponibili si rareori raman in aceeasi tara mai mult de o luna.

Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt rebeli si nu suporta sa fie ca toti ceilalti. Chiar daca pare ca isi doresc sa fie toata viata cu o femeie, aceasta nu ar trebui sa se astepte sa fie ceruta in casatorie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare